مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

توضیحات چمران در خصوص نیم‌بها شدن بلیت اتوبوس در تهران

رئیس شورای شهر تهران در خصوص نیم‌بها شدن قیمت بلیت اتوبوس توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در حاشیه جلسه علنی امروز شورای شهر به موضوع آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: سؤال در خصوص آلودگی هوا سؤال همه ماست و همه مردم این سؤال را دارند که باید چگونه این مشکل را برطرف کرد.

 

چمران به جلسه روز گذشته که با دستور رئیس‌جمهور در دفتر کار وزیر کشور برای بررسی راه‌حل‌های معضل آلودگی هوا تشکیل شده بود اشاره کرد و گفت: این جلسه تا ساعت 9:30 شب طول کشید و تمامی معاونین وزارتخانه‌های مرتبط در خصوص آلودگی و قانون هوای پاک و همچنین شهردار تهران و بنده با حضور وزیر کشور راه‌حل‌ها را مورد بررسی قرار دادیم.

 

چمران ادامه داد: قرار شد که مجوز ورود به محدوده طرح ترافیک به صورت مقطعی فروخته نشود که این کار در حال انجام شدن است. پیشنهادی هم مطرح شد مبنی بر اینکه بهای اتوبوس در تهران نصف شود اما به هر ترتیب این موضوع مورد قبول واقع شد و مقرر شد که موضوع در بودجه سال آینده کشور دیده شود و سهم دولت در این موضوع افزایش پیدا کند تا بتوانیم نرخ بلیت را برای شهروندان نصف کنیم.

 

وی در خصوص واگن‌های مترو گفت: واگن‌ها به زودی به دست ما نمی‌رسد. البته قرار است که اقداماتی در این زمینه انجام شود. 

 

چمران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه قرار است تفویض اختیارات وزیر کشور به شهردار تهران در خصوص موضوع الودگی هوا واگذار شود، گفت: اگر در این موضوع قبلا صحبتی هم شده به حکم نرسیده است. امروز ما در کلان‌شهرهایی مثل تهران، اراک، تبریز و... درگیر موضوع آلودگی هستیم.

 

به گفته چمران 115 واگن ملی قرار است در داخل کشور ساخته شود و سازمان‌های دانش‌بنیان قراردادهای این واگن‌ها را نیز آماده کرده‌اند اما تأکید دارم که این واگن‌ها به زودی به دست ما نمی‌رسد و حدود یک‌ونیم سال زمان لازم است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار