هشدار مجارستان به اروپا درباره جنگ مستقیم با روسیه ناتو: گرینلند برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر آمریکا آماده است موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور در اولین دادگاه؛ مادورو و همسرش اتهامات آمریکا را رد کردند/ دادگاه بعدی ۲۶ اسفند

پیام توییتری بورل بعد از گفت‌وگو با امیرعبداللهیان در اردن

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در توییتی با اشاره به گفت‌وگوی امروز خود با وزیر خارجه ایران، نوشت «توافق کردیم راه‌های ارتباطی را باز نگه داریم».
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز سه‌شنبه (۲۰ دسامبر) پس از دیدار و گفت‌وگو با حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران در حاشیه نشست بغداد ۲ در اردن، در توییتی در این خصوص نوشت: «توافق کردیم که باید ارتباطات را باز نگه داریم و برجام را بر اساس مذاکرات وین احیا کنیم». 

 

وی همچنین در ادامه مواضع مداخله‌جویانه بروکسل در امور داخلی ایران و حمایت از اغتشاشات و همچنین ادعاها درباره استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین، مدعی شد در این گفت‌وگو «بر ضرورت توقف فوری حمایت نظامی از روسیه و سرکوب داخلی در ایران» تاکید کرده است. 

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بامداد امروز (سه‌شنبه، ۲۹ آذر) به منظور شرکت در نشست بغداد ۲ وارد امان پایتخت اردن شد و صبح امروز با جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و گفت‌وگو کرد. علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه و مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران و انریکه مورا معاون بورل نیز در این دیدار حضور داشتند.

 

امیرعبداللهیان دیروز در حاشیه سومین نشست مجمع گفت‌وگوی تهران در جمع خبرنگاران درباره نشست بغداد ۲ در اردن اظهار داشت: قرار است آقای بورل و آقای مورا همزمان با ورود ما به اردن سفر کنند. تماس‌ها و گفت‌وگوهای همکارم آقای باقری با مورا و تماس‌های من و بورل به صورت جدی در جریان است. اردن فرصت مناسبی است بتوانیم گفت‌وگوها را تکمیل کنیم. امیدوارم با توجه به رویکرد آمریکایی‌ها در سه ماه گذشته شاهد تغییر رویکرد و واقع بینانه رفتار کردن طرف آمریکایی باشیم.

 

وزیر خارجه تصریح کرد: به آمریکایی‌ها به صراحت اعلام می‌کنم بین ریاکاری و درخواست برای رسیدن به توافق و بازگشت آمریکا به برجام، باید یکی را انتخاب کنند.

 

امیرعبداللهیان و بورل چهارم تیرماه در تهران دیدار و گفت‌وگوی حضوری داشتند. وزیر خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این مدت هم بارها تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار