بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق

اعتصاب دوباره پرستاران انگلیسی در کمتر از یک ماه

اعتصاب دوباره پرستاران انگلیسی در کمتر از یک ماه پرستاران انگلیسی برای دومین بار در یک ماه اخیر با ترک محل خدمت خود، نسبت به دستمزدهای پایین خود اعتراض کرده و دولت لندن را به انجام اعتصاب‌های بیشتر تهدید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه بحران اقتصادی و اجتماعی در انگلیس، پرستاران این کشور برای بار دوم در کمتر از یک ماه دست به اعتصاب زدند.

 

اتحادیه پرستاران انگلیس امروز (سه‌شنبه) تهدید کرد اگر دولت لندن طی چهل‌وهشت ساعت آینده به درخواست‌های آنها برای افزایش دستمزدها پاسخ ندهد، اعتصاب‌های بیشتری در راه خواهد بود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، اعتصاب حداقل یکصد هزار پرستار انگلیسی، اقدامی بی‌سابقه در تاریخ ۱۰۶ ساله اتحادیه پرستاران این کشور است که به گفته معترضان نمی‌توانند با تورم بیش از ۱۰ درصدی، با این مقدار دستمزد امرار معاش کنند.

 

دولت انگلیس پیشنهاد افزایش فقط ۴ درصدی دستمزدها را به پرستاران داده و هرگونه مباحثه بیشتر در این‌باره را رد کرده؛ «ریشی سوناک» نخست‌وزیر این کشور نیز گفته درخواست پرستاران برای افزایش ۵ درصدی بعلاوه تورم که معادل ۱۹ درصد ارتقای دستمزدها می‌شود، غیرممکن است.

 

«پت کولن» رئیس اتحادیه کالج سلطنتی پرستاران انگلیس در این‌باره گفت: «باید این ماجرا را تا کریسمس رفع و رجوع کنیم. من با او (سوناک) در هر زمانی که لازم باشد مذاکره می‌کنیم تا مانع از ورود پرستاران و بیماران به سال جدید با چنین وضعیت نامطمئنی شوم».

 

کولن اما تاکید کرد: «اگر دولت آماده نباشد که کار درست را انجام دهد، ما چاره‌ای جز ادامه دادن [اعتصاب‌ها] در ماه ژانویه نداریم که البته بسیار تأسف‌بار است».

 

از سوی دیگر، گزارش رسانه‌های انگلیسی حاکی است با توجه به قصد کادر درمان در این کشور برای اعتصاب ممکن است از افسران پلیس خواسته شود رانندگی آمبولانس‌ها را به عهده بگیرند.  

 

فدراسیون پلیس انگلیس و ولز که نمایندگی حدود ۱۴۰ هزار افسر پلیس در این کشور را به عهده دارد گفته که نیروهای پلیس نمی‌توانند راننده‌های آمبولانس یا کادر درمان ماهری باشند. 

 

پیش از این نیز اعتصاب کارکنان بخش ریلی انگلیس در پدیده‌ای که به «زمستان نارضایتی‌ها» معروف شده موجب صدور هشدار درباره استفاده شهروندان از قطار در شب کریسمس شده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار