ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

اظهارات اسلام‌ستیزانه «بوریس جانسون»

نامزد پیشتاز تصاحب مقام نخست‌وزیری انگلیس اظهارات اسلام‌ستیزانه‌ای مطرح کرده که با انتقاد رو به رو شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۴۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «بوریس جانسون»، نامزد پیشتاز نخست‌وزیری انگلیس در مقاله‌ای اسلام‌ستیزانه که روزنامه «گاردین» روز دوشنبه گزارشی درباره آن منتشر کرده ادعایی اسلام‌ستیزانه مطرح کرده است.

 

به نوشته روزنامه گاردین، جانسون در ضمیمه‌ای که به یک ویراست جدیدتر از کتاب خود در سال ۲۰۰۶ به نام «The Dream of Rome» اضافه شده ادعا کرده که اسلام در بخش‌هایی از دنیا مانع توسعه شده است.

 

شرکت Tell MAMA که پروژه‌ای برای ثبت و اندازه‌گیری رویدادهای ضدمسلمانان در انگلیس است گفته که نظر جانسون نشان می‌دهد که او درکی از مذهب اسلام ندارد.

 

شورای مسلمانان بریتانیا نیز گفته بسیاری از مردم تمایل دارند بدانند آیا نامزد پیشتاز برای تصدی مقام نخست‌وزیری انگلیس هنوز هم اعتقاد دارد اسلام مانع پیشرفت است.

 

هفته گذشته یک شرکت تحقیقاتی مستقر در انگلیس نتایجی تکان‌دهنده از رشد اسلام‌ستیزی در میان سیاستمدارن انگلیسی منتشر کرد. نتایج آن تحقیق توسط موسسه «یوگاو» نشان داد ۵۲ درصد از اعضای حزب محافظه کار، نظرات اسلام‌هراسانه دارد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار