اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

خودداری تل‌آویو از تحویل پیکر شهید فلسطینی

خودداری تل‌آویو از تحویل پیکر شهید فلسطینی رسانه‌های عربی از تصمیم وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر عدم تحویل پیکر اسیر فلسطینی که در زندان به شهادت رسید، خبر دادند و حماس در واکنش اعلام کرد که این اقدام، نقض همه قوانین و عرف بین المللی است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دستور داد تا از تحویل پیکر «ناصر ابوحمید» اسیر فلسطینی که در زندان‌های این رژیم به شهادت رسید، خودداری شود.

 

شبکه الجزیره گزارش داد که گانتز دستور داد پیکر این شهید به خانواده‌اش تحویل داده نشود.

 

«ناصر ابو حمید» (۴۹ ساله) اسیر فلسطینی مبتلا به بیماری سرطان به دلیل بی‌توجهی رژیم صهیونیستی به درمان بیماری وی بامداد روز سه‌شنبه(دیروز)، به شهادت رسید.

 

در پی شهادت این اسیر فلسطینی، گروه‌های مقاومت فلسطین در سراسر کرانه باختری فراخوان تشدید مقاومت برای مقابله با اشغالگران صهیونیست دادند.

 

کتائب شهداء الأقصی شاخه نظامی جنبش فتح نیز در واکنش به شهادت اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی، خواستار تشدید مقاومت در کرانه باختری شد.

 

حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس در واکنش به این خبر گفت، «اقدام اشغالگران در عدم تحویل پیکر ابوحمید نقض قوانین و عرف بین‌الملل و نقض همه قواعد حقوق بشری است». 

 

قاسم با بیان اینکه عدم تحویل پیکر شهید، تکمیل همه اقداماتی است که اشغالگران علیه او مرتکب شدند، گفت، «این اقدام بر ملا کننده ناتوانی جامعه بین الملل در بازداشتن اشغالگران از ارتکاب جنایاتشان است».

 

«ابو جهاد» سخنگوی رسمی کتائب شهداء الأقصی از مبارزان این گروه در کرانه باختری خواست تا همچنان جبهه‌های نبرد با دشمن صهیونیستی را آنگونه که با شهدایی همچون الکرمی، طوالبه و عیاش عهد بسته‌اند، شعله‌ور نگه دارند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده