بلومرگ:روسیه و ایران در حال ایجاد مسیر تجاری برای دور زدن تحریم ها هستند-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

بلومرگ:روسیه و ایران در حال ایجاد مسیر تجاری برای دور زدن تحریم ها هستند

وبگاه شبکه خبری بلومبرگ گزارش داده روسیه و ایران در حال ساخت یک مسیر تجاری بین‌قاره‌ای هستند که دور از دسترس هر گونه دخالت خارجی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش بلومبرگ دو کشور در حال احداث گذرگاهی به طول ۳۰۰۰ کیلومتر (۱۸۶۰ مایل) هستند که از شرق اروپا تا اقیانوس هند امتداد دارد.

بلومبرگ نوشته روسیه و ایران میلیاردها دلار برای تسریع در تحویل بار در امتداد خطوط ریلی و رودخانه‌هایی که توسط دریای خزر به هم متصل می‌شوند هزینه می‌کنند.

داده‌های رصد کشتی‌ها که توسط بلومبرگ گردآوری شده نشان می‌دهند ده‌ها کشتی روسی و ایران- از جمله کشتی‌هایی که تحت تحریم هستند- در حال حرکت در این مسیر هستند.

بلومبرگ توسعه این مسیر را یکی از مصادیق تغییر شکل سریع شبکه‌های تجاری در اثر رقابت قدرت‌های بزرگ با آمریکا توصیف کرده و نوشته اقتصاد دنیا در حال تقسیم به بلوک‌های رقیب است.

مطابق این تحلیل، روسیه و ایران که تحت فشار تحریم‌های غرب هستند در حال همکاری با یکدیگر هستند و هر دو کشور هم سیاست نگاه به شرق را اتخاذ کرده‌اند.

هدف این سیاست ایجاد سپر برای ارتباطات تجاری در برابر دخالت‌های خارجی و ایجاد ارتباطات جدید با اقتصادهای عظیم و رو به رشد آسیا است.

ماریا شاگینا، یک کارشناس مسائل سیاست خارجی روسیه می‌گوید: «مسئله به ایجاد زنجیره‌های تأمین ضد تحریم مربوط می‌شود.»

طبق نوشته بلومبرگ این کریدور تجاری به روسیه و ایران امکان خواهد داد هزاران کیلومتر از مسیرهای فعلی را کوتاه کنند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار