حامیان تحریم روسیه‌‌ بزرگ‌ترین مشتریان این کشور-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

حامیان تحریم روسیه‌‌ بزرگ‌ترین مشتریان این کشور

نیویورک تایمز بر اساس داده‌های تجاری رصدخانه پیچیدگی اقتصادی (Observatory of Economic Complexity) نوشت: تعدادی از کشورهای در سال جاری میلادی به میزان چشمگیری، حجم واردات ماهانه خود از روسیه را افزایش داده اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر نیویورک تایمز طی گزارشی نوشت، برخی از کشورهای غربی حامی تحریم‌های روسیه، واردات از این کشور را از ماه فوریه به بعد افزایش داده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است، هند و ترکیه به عنوان واردکنندگان بزرگ کالاها و محصولات روسی ظاهر شده اند و میزان واردات شان از این کشور به ترتیب 430 و 213 درصد افزایش یافته است.

واردات برزیل از روسیه نیز 166 درصد افزایش یافته که در جایگاه سوم این فهرست قرار گرفته است.

صادرات روسیه به چین نیز 98 درصد افزایش یافته است. در عین حال، واردات کالاهای روسی از سوی عربستان نیز رشد 45 درصدی را ثبت کرده است.

برخی از کشورهایی که فعالانه خرید کالاها و محصولات از روسیه را افزایش داده اند، نقش فعالی در مخالفت با عملیات نظامی این کشور در اوکراین داشته اند‌ از جمله می‌توان به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و آنهایی که از تحریم های ضد روسیه حمایت می کنند، اشاره کرد.

به عنوان مثال، خرید کالاهای روسی از سوی اسپانیا افزایش 112 درصدی را ثبت کرده و در عین حال صادرات روسیه به بلژیک 130 درصد بیشتر شده است.

هلند نیز واردات از روسیه را 74 درصد افزایش داده و خرید کالاها و محصولات روسی از سوی ژاپن نیز 40 درصد رشد داشته است.

در حالی که آلمان و نروژ، واردات از روسیه را به ترتیب 38 و 21 درصد افزایش داده اند.

علاوه بر این، کل مبادلات تجاری روسیه با هلند 33 درصد، با ژاپن 13 درصد و با بلژیک 84 درصد افزایش یافته است.

در عین حال، بیشتر این کشورهایی که صادرات خود را به روسیه کاهش داده اند، سبب شده اند تا مازاد تجاری روسیه با آنها مثبت شود. هند، بزرگ ترین واردکننده کالاهای روسی در این فهرست، صادرات خود را 19 درصد کاهش داده این درحالی است که صادرات برزیل و اسپانیا به روسیه به ترتیب 13 و 44 درصد کاهش یافته است.

آمریکا و انگلیس به ترتیب با 84 درصد و 71 درصد بیشترین کاهش را در صادرات به روسیه داشتند. سوئد صادرات به روسیه را 61 درصد کاهش داد.

اما صادرات پکن به روسیه 24 درصد و ترکیه 113 درصد افزایش یافته است.

به نظر می رسد کشورهای اروپایی راه هایی برای دور زدن تحریم های روسیه یافته اند بطوریکه به عنوان مثال چندی پیش، نهادهای دولتی هلند گزارش دادند، دولت این کشور، 91 مجوز برای معافیت کسب و کارها از اجرای تحریم های اتحادیه اروپا علیه روسیه صادر کرده است.

یک سخنگوی وزارت خارجه هلند گفت، این وزارتخانه به همراه وزارت امور اقتصادی، دارایی، زیرساخت ‌ها و آموزش و پرورش، اجازه یافته‌اند تا معافیت‌هایی از تحریم‌‌ها اعطا کنند و در مواردی خاص درجه‌ای از انعطاف‌پذیری از خود نشان دهند.

اتحادیه اروپا و کشورهای غربی پس از درگیری نظامی روسیه و اوکراین، مسکو را تحت تحریم قرار دادند. این کشورها تلاش کردند تا با این تحریم ها درآمدهای مسکو را کاهش دهند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار