قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟

وزیر کشور:تیم ترورکننده مولوی عبدالواحد ریگی از خارج کشور دستور عملیات داشت

وزیر کشور:تیم ترورکننده مولوی عبدالواحد ریگی از خارج کشور دستور عملیات داشت وزیر کشور خبر داد که تیم ترور کننده مولوی عبدالواحد ریگی از خارج از کشور دستور عملیات داشتند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 22
کد خبر: ۱۶۴۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر احمد وحیدی درباره آخرین اخبار درباره تیم ترور کننده شهید مولوی عبدالواحد ریگی اظهار کرد: هدف این تیم ترور ایجاد واگرایی، گسست مذهبی و قومی در منطقه است. مولوی ریگی یک مولوی وطن دوست، انقلابی و دشمن ستیز بود و به همین دلیل مورد هدف قرار گرفت و شهادت نصیبش شد. این شهادت پیوند عمیق اهل تسنن و تشیع و پیوند عمیق سیستانی‌ها و بلوچ‌ها را نشان داد و ثابت کرد چقدر بلوچ‌ها در مرزداری نقش دارند.

وی افزود:‌ تیم ترورکننده دستور از خارج داشتند که دستگاه‌های اطلاعاتی در حال پیگیری پرونده آنها هستند.

مولوی عبدالواحد ریگی 17 آذر ربوده و ترور شد. براساس اعلام اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان سه نفر از عوامل اصلی ترور شهید مولوی عبدالواحد ریگی، شناسایی و با همکاری عملیاتی فرماندهی انتظامی آن استان، دستگیر شدند. این عناصر تروریست قصد داشتند پس از ترور آن شهید، از کشور متواری شوند که دستگیر شدند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار