حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

لاپید و نتانیاهو به جان هم افتادند

نخست وزیر کنونی و مأمور تشکیل کابینه رژیم موقت صهیونیستی به جان هم افتادند و اتهاماتی علیه هم مطرح کردند و یکدیگر را به سخره گرفتند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۰۲ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 23
کد خبر: ۱۶۵۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، بنیامین نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه رژیم موقت صهیونیستی و یائیر لاپید نخست وزیر کنونی این رژیم به جان هم افتادند و درگیری لفظی شدیدی بین این دو درگرفت.

 

خبرگزاری فلسطینی «سوا» گزارش داد، لاپید و نتانیاهو شامگاه امروز پنجشنبه اتهاماتی را علیه یکدیگر مطرح کردند. لاپید در یک نشست خبری گفت: نتانیاهو کابینه تشکیل نداده است، بلکه درعی و بن گویر مچ او را خواباندند و کابینه را تشکیل دادند».

 

وی با بیان اینکه کابینه نتانیاهو، کابینه «خطرناک، افراطی و مسئولیت‌ناپذیری است و پایان بدی در انتظارش است»، تصریح کرد: به اسرائیلیها می‌گویم که در این روزها یک وظیفه دارند: در برابر تشکیل کابینه نتانیاهو، سکوت نکنند».

 

در مقابل، نتانیاهو نیز در پاسخ به لاپید گفت: لاپید که برای ما یک دولت نابود شده و از هم پاشیده از نظر اقتصادی بر جای گذاشته است، اکنون می‌خواهد به کابینه آینده، توصیه کند».

 

وی با این ادعا که ایران به سمت انرژی هسته‌ای حرکت کرده و لاپید نیز هیچ پاسخی به این مسئله نداده است، مدعی شد: نصایح لاپید، اختراعات بی‌پایه و اساس است. لاپید! انتخابات را باختی. به خانه‌ات بازگرد».

 

پیش از این نیز، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به نتانیاهو به شدت حمله کرد و گفت: «ما ساده‌لوح نیستیم و برده شما نخواهیم بود. ما اینجا زندگی نمی‌کنیم که فقط مالیات بپردازیم یا فرزندان خود را برای خدمت به ارتش دولتی بفرستیم که فرزندان اعضای خود را برای خدمت به ارتش نمی‌فرستد.»

 

وی «ایتمار بن گویر» چهره راستگرای افراطی صهیونیست را که قرار است وزیر امنیت داخلی صهیونیستی شود، یک فرد قلدر و شرور توصیف کرد و گفت: «حمایت وی از تروریسم را محکوم می‌کنم. او حتی یک روز در ارتش خدمت نکرده است و اجازه نخواهیم داد فرزندان ما را به جنگ بفرستد.»

 

لاپید کابینه احتمالی نتانیاهو را «افراطی‌ترین و دیوانه‌ترین» کابینه رژیم صهیونیستی دانست و تأکید کرد: «نتانیاهو ضعیف است. بدون هیچ شرطی، تسلیم شرکایی شد که سن و سال کمتری از او دارند. ولی ما تسلیم نخواهیم شد و برای حکومت، دموکراسی، سربازان و آینده خواهیم جنگید.»/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار