دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

لاپید و نتانیاهو به جان هم افتادند

نخست وزیر کنونی و مأمور تشکیل کابینه رژیم موقت صهیونیستی به جان هم افتادند و اتهاماتی علیه هم مطرح کردند و یکدیگر را به سخره گرفتند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۰۲ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 23
کد خبر: ۱۶۵۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، بنیامین نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه رژیم موقت صهیونیستی و یائیر لاپید نخست وزیر کنونی این رژیم به جان هم افتادند و درگیری لفظی شدیدی بین این دو درگرفت.

 

خبرگزاری فلسطینی «سوا» گزارش داد، لاپید و نتانیاهو شامگاه امروز پنجشنبه اتهاماتی را علیه یکدیگر مطرح کردند. لاپید در یک نشست خبری گفت: نتانیاهو کابینه تشکیل نداده است، بلکه درعی و بن گویر مچ او را خواباندند و کابینه را تشکیل دادند».

 

وی با بیان اینکه کابینه نتانیاهو، کابینه «خطرناک، افراطی و مسئولیت‌ناپذیری است و پایان بدی در انتظارش است»، تصریح کرد: به اسرائیلیها می‌گویم که در این روزها یک وظیفه دارند: در برابر تشکیل کابینه نتانیاهو، سکوت نکنند».

 

در مقابل، نتانیاهو نیز در پاسخ به لاپید گفت: لاپید که برای ما یک دولت نابود شده و از هم پاشیده از نظر اقتصادی بر جای گذاشته است، اکنون می‌خواهد به کابینه آینده، توصیه کند».

 

وی با این ادعا که ایران به سمت انرژی هسته‌ای حرکت کرده و لاپید نیز هیچ پاسخی به این مسئله نداده است، مدعی شد: نصایح لاپید، اختراعات بی‌پایه و اساس است. لاپید! انتخابات را باختی. به خانه‌ات بازگرد».

 

پیش از این نیز، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به نتانیاهو به شدت حمله کرد و گفت: «ما ساده‌لوح نیستیم و برده شما نخواهیم بود. ما اینجا زندگی نمی‌کنیم که فقط مالیات بپردازیم یا فرزندان خود را برای خدمت به ارتش دولتی بفرستیم که فرزندان اعضای خود را برای خدمت به ارتش نمی‌فرستد.»

 

وی «ایتمار بن گویر» چهره راستگرای افراطی صهیونیست را که قرار است وزیر امنیت داخلی صهیونیستی شود، یک فرد قلدر و شرور توصیف کرد و گفت: «حمایت وی از تروریسم را محکوم می‌کنم. او حتی یک روز در ارتش خدمت نکرده است و اجازه نخواهیم داد فرزندان ما را به جنگ بفرستد.»

 

لاپید کابینه احتمالی نتانیاهو را «افراطی‌ترین و دیوانه‌ترین» کابینه رژیم صهیونیستی دانست و تأکید کرد: «نتانیاهو ضعیف است. بدون هیچ شرطی، تسلیم شرکایی شد که سن و سال کمتری از او دارند. ولی ما تسلیم نخواهیم شد و برای حکومت، دموکراسی، سربازان و آینده خواهیم جنگید.»/ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده