گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

نامه جنجالی نماینده پارلمان اردن به «بن سلمان»

ارسال نامه‌ای از سوی نماینده پارلمان اردن به ولیعهد سعودی و درخواست از او درباره اردن واکنش‌هایی را به دنبال داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۰۲ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 23
کد خبر: ۱۶۵۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های اردنی اعلام کردند که «محمد الفایز» نماینده پارلمان اردن به دلیل فرستادن نامه‌ای به «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان به کمیته انضباطی پارلمان اردن ارجاع داده شده است.

 

بحث هایی درون پارلمان اردن درخصوص این اقدام الفایز وجود دارد و برخی آن را اهانت به اردن و پارلمان تلقی کردند. برخی منابع در اردن احتمال دادند که اقدامات حقوقی در حق این نماینده پارلمان به دلیل این اقدامش اتخاذ شود.

 

«لیث نصراوین»، یک کارشناس قانون اساسی درباره برخی از مجازات‌هایی که ممکن است این نماینده با آن مواجه شود، محرومیت از حضور در جلسات پارلمان، محرومیت از تخصیصات مالی یا تعلیق عضویت او و یا برکناری از نمایندگی پارلمان است.

 

پیش از این، نماینده مذکور از بن سلمان خواسته بود کمک به اردن را به دلیل اینکه به دست فاسدان و نه ملت اردن می رسد، متوقف کند.

 

رسانه‌های اردن اعلام کردند که این نماینده پارلمان از موافقان اعتصاب کامیون‌ها در اردن بوده است.

 

این در حالی است که چند روز پیش «محمد احمد الروسان» یک سیاستمدار اردنی نسبت به تحرکات آمریکا، انگلیس و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس برای تشدید تنش‌ها در اردن هشدار داده و  اعلام کرده بود: این اولین باری نیست که برخی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس برای بهره‌برداری از هرگونه اعتراضات مسالمت آمیز اقتصادی یا اجتماعی در اردن از طریق تشدید تنش‌ها با استفاده از مزدورانشان در ارکان دولتی تلاش می‌کنند.

 

اخیراً اردن شاهد اعتراضات گسترده و اعتصابات علیه گرانی سوخت بوده است که در جریان این اعتراضات معاون رئیس پلیس شهر معان کشته و تعدادی زخمی شدند.

 

«عبدالله دوم» در مراسم ختم افسر پلیس این کشور که در جریانات ناآرامی‌ها کشته شد، گفت: با هرکسی که علیه دولت اسلحه به دست گرفته و به اموال عمومی دست درازی کند، با قاطعیت برخورد خواهد شد. توهین و حمله به نیروهای امنیتی خود را که مراقب امنیت میهن و شهروندان هستند، نمی‌پذیریم.

 

وی اضافه کرد، حملات و اقدامات خرابکارانه به طور جدی امنیت کشور را به خطر می‌اندازد و ما این اجازه را نخواهیم داد. نهادهای دولتی همه اقدامات را برای پاسخگو کردن قانون شکنان انجام خواهند داد./ تسنیم

ارسال نظر