کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟

آخرین وضعیت کرونا در کشور ۲ دی‌ماه ۱۴۰۱/ فوت یک هموطن

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، یک نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۶۷۳ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۲ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 23
کد خبر: ۱۶۵۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد:

 

تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۴۰۶ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۵۷۴ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۸۹۵ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۱۰۵ هزار و ۸۷۵ دُز رسید.

 

از دیروز تا امروز ۲ دی ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۴ نفر از آنها بستری شدند.

 

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۶۸۸ نفر رسید.

 

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، یک نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۶۷۳ نفر رسید.

 

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۵ هزار و ۸۶۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

 

۶۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

 

تا کنون ۵۴ میلیون و ۷۱۲ هزار و ۷۷۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۹۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار