عضو هیات رئیسه مجلس: احتمالا لایحه بودجه 1402 فردا به مجلس تقدیم شود

عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه احتمالا لایحه بودجه 1402 فردا به مجلس تقدیم شود، گفت: مجلس آمادگی لازم را برای بررسی لایحه بودجه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس  درباره زمان ارسال لایحه بودجه به مجلس توسط دولت، اظهار کرد: ما منتظریم که دولت هرچه سریعتر لایحه بودجه را به مجلس ارسال کند.

 

وی با بیان اینکه امروز بیش از 6 ماه از زمان ارائه برنامه هفتم توسعه توسط دولت می‌گذرد، گفت: دولت در ارسال لایحه بودجه نیز تاخیر 18 روزه داشته است؛ در هر صورت مجلس آمادگی لازم را برای بررسی لوایح مذکور دارد.

 

سلیمی تصریح کرد: احتمالا لایحه بودجه سال 1402 فردا به مجلس ارسال شود؛ ما منتظریم تا این لایحه به زودی به مجلس ارسال شود.

 

عضو هیات رئیسه مجلس در پایان با تاکید بر اینکه مجلس با سرعت کار بررسی لایحه بودجه را آغاز خواهد کرد،گفت: اگر دولت لایحه بودجه را به مجلس رائه کند، مجلس کارش را طبق قانون آغاز خواهد کرد و پس از بررسی لایحه بودجه در کمیسون‌های تخصصی، کمسیون تلفیق نیز تشکیل خواهد شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار