صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

ایلان ماسک سهام تسلا را نمی‌فروشد

ایلان ماسک سهام تسلا را نمی‌فروشد مدیرعامل شرکت آمریکایی تسلا اعلام کرد که برای حدود ۲ سال دیگر سهام این سازنده خودرو‌های برقی را نخواهد فروخت و تأکید کرد که تصمیم وی در مورد بازخرید سهام فروخته شده ممکن است تحت تأثیر شدت رکود اقتصادی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از راشاتودی، ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت آمریکایی تسلا روز پنجشنبه اعلام کرد که برای حدود 2 سال دیگر سهام این سازنده خودروهای برقی را نخواهد فروخت و تأکید کرد که تصمیم وی در مورد بازخرید سهام فروخته شده ممکن است تحت تأثیر شدت رکود اقتصادی باشد.

ماسک در گفتگوی صوتی "توییتر اسپیس" هشدار داد که اقتصاد در سال 2023 در یک "رکود جدی" قرار خواهد گرفت و تقاضا برای کالاهای گران کمتر خواهد شد.

اظهارات او پس از فروش سهام تسلا در هفته جاری میلادی، در بحبوحه نگرانی سرمایه گذاران در مورد کاهش تقاضا برای خودروهای این شرکت و مشغله ذهنی ماسک به دلیل نقش جدیدش به عنوان رئیس توییتر، انجام شد.

وی گفت: شما مطمئناً تعهد من را خواهید داشت که تا، نمی‌دانم، احتمالاً تا دو سال دیگر این سهام را نمی‌فروشم. قطعاً نه در سال آینده تحت هیچ شرایطی و نه احتمالاً سال بعد از آن.

با این حال، این تاجر آمریکایی قبلاً هم قول داده بود که سهام تسلا را نفروشد ولی چندین بار این اقدام را انجام داد. هفته گذشته، ماسک از فروش 3.6 میلیارد دلار دیگر از سهام تسلای خود خبر داد که مجموع فروش سهام خود را از نوامبر 2021 به حدود 40 میلیارد دلار رساند.

به گفته ماسک، هیئت مدیره تسلا برای خرید مجدد سهام مختار هستند، اما این به مقیاس یک رکود مورد انتظار بستگی دارد.

پس از اینکه تسلا شروع به ارائه تخفیف‌های شدید 7500 دلاری به مصرف کنندگان آمریکایی کرد و نگرانی سرمایه گذاران را در مورد کاهش تقاضا در بحبوحه رکود اقتصاد افزایش داد، سهام این خودروساز در روز پنجشنبه 9 درصد سقوط کرد.

سرمایه گذاران گفته اند که تصاحب 44 میلیارد دلاری توییتر توسط ماسک در ماه اکتبر به این سازنده خودروهای الکتریکی آسیب رسانده است. سهام تسلا در سال جاری تاکنون 60 درصد سقوط کرده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار