دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

علی‌اف: هیچکس قادر به برتری برما نیست

علی‌اف: هیچکس قادر به برتری برما نیست به گزارش خبرگزاری «ترند نیوز»، «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در دیدار با روشنفکران این کشور گفت: « دو سالی که از جنگ قره باغ گذشته است نشان داد که هیچکس نمی‌تواند بر ما برتری یابد.»
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر این در حالی است که رئیس منطقه قره باغ کوهستانی نیز روز شنبه گفت که خواسته‌های جمهوری آذربایجان غیر قابل قبول است.

«آراییک هاروتونیان» رئیس بخش قره باغ کوهستانی (آرتساخ) روز شنبه در دیدار با مقام های ارشد این منطقه به شدت از اقدامات اخیر جمهوری آذربایجان در مسدود کردن منطقه «لاچین» انتقاد کرد.

هاروتونیان گفت که جمهوری آذربایجان از سوم دسامبر به بهانه محیط زیست برای طرح مطالباتی استفاده می کند که برای قره باغ کوهستانی غیرقابل قبول است. وی خواستار اتحاد مردم و عرصه سیاسی برای مقابله با این چالش شد.

وزارت خارجه بخش قره باغ ارمنستان نیز از پیشنهاد تحریم جمهوری توسط آذربایجان در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد استقبال کرده است.

 

این وزارتخانه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «این واقعیت که نهاد مهم چنین سازمان بین‌المللی تاثیرگذاری در این خصوص جلسه اضطراری تشکیل داد، نشان‌ دهنده نگرانی جدی جامعه بین‌المللی نسبت به وضعیت جاری و سیاست جمهوری آذربایجان است. موضع انتقادی جامعه جهانی در قبال سیاست‌های باکو در بیانیه‌های نمایندگان کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد بیان شده است.»

در بخش دیگر این بیانیه آمده است: «مردم قره باغ کوهستانی با یک بحران انسانی روبرو هستند که نمی‌توان و نباید آن را نادیده گرفت. امیدواریم که جامعه بین‌المللی نیز گام‌های عملی برای رفع محاصره آرتساخ بردارد. اعمال تحریم های مناسب علیه جمهوری آذربایجان تنها راه تثبیت اوضاع و ایجاد شرایط برای صلح پایدار در منطقه است.»

باکو طی روز‌های گذشته به دلایل واهی مسیر مهم لاچین به قره باغ را مسدود کرده است. این تنها مسیر دسترسی ارمنستان به قره باغ است. این اقدام باکو با مخالفت‌های بین‌المللی روبرو شده به طوریکه وزارت امور خارجه فرانسه از متحدان ارمنستان، با صدور بیانیه‌ای خواستار بازگشایی راه ارتباطی قره باغ کوهستانی به ارمنستان از سوی جمهوری آذربایجان شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار