القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

واکنش لاوروف به عدم حضور ارمنستان در نشست ۳ جانبه مسکو

لاوروف در واکنش به عدم حضور ارمنستان در نشست ۳ جانبه، ارمنستان، آذربایجان و روسیه در مسکو با بیان اینکه به صورت رسمی پاسخی دریافت نکرده، گفت: در صورتی که یکی از طرف‌ها به هر دلیلی از حضور در مذاکرات برنامه‌ریزی شده اجتناب ورزد، مشکلات بیشتر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، سیاست مسکو در قبال جمهوری آذربایجان و تداوم مسدود بودن جاده ارتباطی قره باغ با ارمنستان (کریدور لاچین) باعث شد تا ارمنستان از حضور در نشست 3 جانبه وزرای خارجه ارمنستان، آذربایجان و روسیه امتناع ورزد.

 

لاوروف در واکنش به این موضع ایروان با بیان اینکه ارمنستان برای اعلام عدم حضور خود در نشست 3 جانبه از کانال‌های دیپلماتیک استفاده نکرده است، گفت: در صورتی که یکی از طرف‌ها به هر دلیلی از حضور در مذاکرات برنامه‌ریزی شده اجتناب ورزد، مشکلات بیشتر خواهد شد.

 

وی با اشاره به این که از سرویس مطبوعاتی وزارت خارجه مطلع شده که ارمنستان در این نشست شرکت نخواهد کرد، افزود: نحوه گزارش ارمنستان به این نشست سؤالاتی را ایجاد می‌کند.

 

وزیر خارجه روسیه در ادامه به موضوع انسداد کریدور لاچین پرداخته و با بیان اینکه نیروهای روس حاضر در منطقه برای حل این مسئله تلاش می‌کنند، گفت: ما طرفدار برقراری مجدد تردد افراد و حمل‌ونقل در این جاده در اسرع وقت و حل اختلافات بر سر ذخایر معدنی در منطقه هستیم.

 

لاوروف خواستار رعایت مفاد بیانیه سه جانبه 9 نوامبر 2020 شد و اظهارداشت: از برگزاری نشست سه‌جانبه صرف‌نظر نکرده‌ایم و حاضریم این نشست را در مسکو برگزار کنیم.

 

جیحون بایرام‌اف، وزیر امور خارجه آذربایجان نیز در خصوص وضعیت کریدور لاچین گفت: گزارش‌هایی که در خصوص انسداد این کریدور توسط طرف آذربایجانی منتشر شده با واقعیت مطابقت ندارد و طرف ارمنی در مورد این موضوع اغراق می‌کند تا تصویری بحرانی ایجاد کند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار