پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

تظاهرات در قره باغ علیه جمهوری آذربایجان

تظاهرات در قره باغ  علیه جمهوری آذربایجان هزاران نفر روز یکشنبه در شهر«استپاناکرت» مرکز قره باغ کوهستانی تظاهرات کردند و از جمهوری آذربایجان خواستند که مسیر «لاچین»، تنها جاده‌ای که قره باغ کوهستانی را به ارمنستان متصل می کند، باز کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر وبگاه «رادیو اروپای آزاد» سران سیاسی قره باغ که این تظاهرات را سازماندهی کردند، هنگام سخنرانی در جمع پرشمار مردم به کمبود جدی مواد غذایی، دارو و سایر کالاهای اساسی اشاره کردند.

آنها درخواست مداخله فوری جامعه جهانی در مواجهه با آنچه آنها تلاش‌های جمهوری آذربایجان برای بیرون راندن ارامنه از قره باغ می‌دانند، تقاضا کردند.

«روبن واردانیان» از مقامات ارشد قره باغ گفت: «من اینجا هستم، می‌جنگم و اینجا را ترک نخواهم کرد. ما باید با قدرت جمعی خود مخالفت کنیم و با آنها مقابله کنیم.»

اعتراض قره باغ در بحبوحه آنچه به نظر می رسد فشار بین المللی فزاینده ای بر آذربایجان اعمال می شود، رخ داد. در همین رابطه، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه جمعه گذشته در تماس تلفنی با « الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان از باکو خواست تا اجازه حرکت آزاد در مسیر لاچین را بدهد.

این در حالی است که علی اف روز شنبه در سخنرانی خود در باکو گفت که در برابر فشارهای بین‌المللی سر فرود نمی آورد.

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان روز یکشنبه به تصمیم دادگاه حقوق بشر اروپا درباره اقدامات صورت گرفته در ارتباط با مسیر «لاچین» واکنش نشان داد.

وزارت خارجه آذربایجان در این بیانیه اعلام کرد که تمامی خودروها در مسیر جاده لاچین بدون هیچ مانعی حرکت می‌کنند.

این وزارتخانه مدعی شد که عبور کمک‌های بشردوستانه و پزشکی در مسیر لاچین امکان پذیر است و فیلم‌های ویدئویی منتشر شده در رسانه‌های مختلف نشان داد که کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و خودروهای امدادی ارمنستان آزادانه و ایمن از جاده لاچین عبور می‌کنند.

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان همچنین نسبت به استفاده ارمنستان از مسیر لاچین برای انتقال مین‌های ضد نفر ابراز نگرانی کرده است. باکو مدعی شده که مین‌گذاری عمدی توسط ارمنستان منجر به افزایش تعداد قربانیان مین در جمهوری آذربایجان شد.

این وزارتخانه اطمینان داده که جمهوری آذربایجان قصد ندارد پایبندی به تعهدات حقوقی بین‌المللی خود را متوقف کند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار