ترامپ: خبری بسیار مهم پیش از سفر به خاورمیانه اعلام خواهد شد + فیلم دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد

دو کشته در حملات ائتلاف سعودی به صعده یمن

با وجود ادعای ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی مبنی بر تلاش برای تمدید آتش‌بس در یمن، منابع یمنی از حملات این ائتلاف بعه غرب صعده واقع در شمال یمن خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری المیادین به نقل از منابع بیمارستانی یمن گزارش داد، در جریان بمباران ائتلاف سعودی که شهرهای «منبه» و «شدا» را هدف قرار داده است، دو غیر نظامی کشته شده‌اند.

این منابع همچنین گفتند که در جریان این حملات متجاوزانه، هفت غیر نظامی از جمله یک مهاجر اتیوپیایی زخمی شده‌اند. به علت وخامت حال برخی از افراد زخمی، ممکن است بر تعداد افراد کشته شده نیز افزوده شود.

در همین ارتباط، شبکه یمنی «المسیره»، شامگاه جمعه، خبر داد که در حمله توپخانه‌ای ائتلاف سعودی به شمال یمن یک نفر شهید و تعدادی زخمی شده‌اند.

المسیره به نقل از خبرنگار خود در استان صعده (شمال یمن) خبر داد: «به دنبال حمله توپخانه‌ای سعودی‌ها به منطقه الرقو در شهرستان منبه یک نفر شهید و ۱۲ نفر دیگر از جمله چند مهاجر آفریقایی زخمی شده‌اند.

این گزارش در حالی منتشر شده است که هیأتی عمانی به نمایندگی از طرف ائتلاف سعودی در حال رایزنی با مقامات صنعاء برای تداوم آتش‌بس در یمن است. رسانه‌های یمنی در این باره گزارش داده بودند که هیأت مذکور به نمایندگی از طرف ائتلاف سعودی ایده‌های جدیدی را مطرح کرده و این ایده‌ها در حال بررسی است.

عربستان سعودی در رأس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت آمریکا، از ششم فروردین ۱۳۹۴ با ادعای تلاش برای بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرد.

این تجاوز نظامی هیچ کدام از اهداف ائتلاف سعودی را محقق نکرد و فقط با کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار یمنی، آواره شدن میلیون‌ها نفر، به بار آمدن خرابی برای زیرساخت‌های این کشور و گسترش قحطی و گرسنگی و بیماری‌های واگیردار همراه شده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار