قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

هشدار وزارت بهداشت درباره احتمال ورود موج جدید کرونا به کشور

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: احتمال ورود موج جدید کرونا به کشور جدی است با توجه به کاهش سطح ایمنی حتماً افراد یک دز واکسن را در سال جاری تزریق کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر پدرام پاک آیین سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر کشورهای آمریکا، فرانسه و آلمان فوتی های سه رقمی را تجربه کرده اند اما در ایران آمار جانباختگان کرونایی بین صفر و یک است و این موضوع نشان دهنده واکسیناسیون سراسری به میزان۱۵۶ میلیون دز در ایران است.

وی ادامه داد: میزان توزیع واکسن در دانشگاه های علوم پزشکی بیش از ۲۰ میلیون دز بوده است، با همکاری مردم یک روند کاهشی را در زمینه بیماری کرونا شاهد هستیم. احتمال ورود موج جدید کرونا به کشور جدی است با توجه به کاهش سطح ایمنی حتما افراد یک دز واکسن در سال جاری را تزریق کنند.

او افزود: در حال حاضر ۵۰ میلیون دز واکسن در کشور ذخیره داریم و مراکز واکسیناسیون آمادگی برای تلقیح واکسن دارند. در اروپا از هفته های گذشته زیر سویه جدید امیکرون شیوع پیدا کرده ولی خوشبختانه در کشور ما هنوز این جهش گزارش نشده است.

پاک آیین ادامه داد: پنج درصد ویروس در گردش کرونا و بقیه سرماخوردگی و آنفولانزا است. نزدیک شدن آمار ابتلا و فوت به صفر و یک نباید ما را گول بزند. به تعدادی از کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی واکسن کرونا صادر کرده ایم و در صورت تقاضای سایر کشورها آمادگی صادرات واکسن به آنها را خواهیم داشت.

او گفت: مردم باید دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند و هر سال یک نوبت واکسن کرونا را تزریق کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار