سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

ترکیه:«پ‌ک‌ک» مقصر ناآرامی‌های پاریس است

ترکیه:«پ‌ک‌ک» مقصر ناآرامی‌های پاریس است یکی از دستیاران ارشد رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه یکشنبه (۲۵ دسامبر) ناآرامی خیابانی در پاریس پس از کشته شدن سه فرد کُرد در تیراندازی را به گردن شبه‌نظامیان پ‌ک‌ک انداخت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر ابراهیم کالین مشاور سیاست خارجی اردوغان در توییتی با انتشار تصاویری از خودروهای واژگون شده و سوخته در پاریس نوشت: این پ‌ک‌ک در فرانسه است. به گزارش خبرگزاری فرانسه، او در ادامه در اشاره آشکار به ی‌پ‌گ، افزود: همان سازمان تروریستی که در سوریه حمایت می‌کنید.

حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) از سوی ترکیه و متحدان غربی آن در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دارد. آنکارا با قدرت‌های آمریکایی و اروپایی درباره حمایت آن‌ها از یگان‌های مدافع خلق (ی‌پ‌گ) که آن را شاخه سوری پ‌ک‌ک معرفی می‌کند، اختلاف نظر دارد.

کالین در ادامه توییت خود نوشت: همان پ‌ک‌ک که هزاران تُرک، کُرد و نیروهای امنیتی را در ۴۰ سال گذشته کشته است. حالا خیابان‌های پاریس را می‌سوزانند. آیا همچنان ساکت باقی می‌مانید؟

ناآرامی خیابانی در پاریس جمعه بعد از آن شعله‌ور شد که یک مرد ۶۹ ساله فرانسوی سه نفر را در یک مرکز فرهنگی کُرد در پاریس به ضرب گلوله کشت. یک منبع نزدیک به این پرونده گفت که عامل حمله در بازجویی‌ها اعتراف کرده که نژادپرست است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، برخی از افرادی که به اعتراضات بعدی در پاریس پیوستند، شعارهایی دادند که نام پ‌ک‌ک در آن‌ها ذکر شد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار