چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

اردوغان:برد موشک تایفون به بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر می‌رسد

اردوغان:برد موشک تایفون به بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر می‌رسد رئیس جمهور ترکیه گفته است که برد موشک بالستیک جدید تایفون ترکیه به ۱۰۰۰ کیلومتر می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «نیوز آرمنیا» «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه گفت: «برد موشک تایفون را ۵۶۰ کیلومتر اعلام کردند، اما ما حتی ۵۶۰ را هم کافی نمی‌دانیم. چند روز قبل جلسه داشتم، پرسیدم وضعیت نهایی چگونه است. آن‌ها گفتند برد تایفون بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر می‌رسد.»

رئیس جمهور ترکیه افزود که یونان باید از چنین تحولات فناوری در ترکیه هراس داشته باشد.

ترکیه موشک تایفون را اکتبر سال جاری آزمایش کرد. منابع خبری در آن زمان نوشتند که مکان پرتاب این موشک نزدیک شهر «ریزه» در دریای سیاه نزدیک مرز با گرجستان بود و تا ساحل «سینوپ» پرواز کرد.

این در حالی است که رئیس ستاد کل ارتش یونان درهشدار به ترکیه اعلام کرده هرکسی به فکرحمله باشد با قدرت آتش یونان مواجه خواهد شد.

ژنرال «کنستانتینوس فلوروس»، رئیس ستاد کل ارتش یونان به خطاب به نیروهای مسلح یونان گفت، روحیه بالا، حرفه‌ای بودن، عزم راسخ و از همه مهمتر قدرت سلاح‌ها و آتش شما بهترین تضمین برای یونان قوی، آزاد و مستقل است.

وی با اشاره به نبردهای تاریخی افزود، هرکسی که ما را تهدید کند در هر زمانی که می‌خواهد، بیاید. هرکسی که اشتباه مرگبار «آمدن» را مرتکب شد، با نبرد «سالامیس جدید» روبرو خواهد شد.

اردوغان در ماه‌های اخیر لفاظی‌های خود علیه یونان را تشدید کرده است. آنکارا افزایش حضور نظامی یونان در جزایر واقع در دریای اژه، نزدیک به خط ساحلی ترکیه را به شدت تهدید تلقی می‌کند.

دولت ترکیه یونان را به استقرار تسلیحات در جزایر دریای اژه که وضعیت غیرنظامی طبق معاهده لوزان را نقض می‌کند، متهم کرده است. علاوه بر این، آنکارا و آتن نمی‌توانند درباره تعیین حدود مناطق دریایی به توافق برسند و ترکیه، یونان را به نقض حقوق اقلیت اتباع ترکیه‌ای متهم می‌کند.

این دو کشور همسایه به دلیل ترس از هم به شدت در حال تقویت توان نظامی خود برای یک درگیری محتمل هستند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار