زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

دستگیری ۴ لیدر اصلی اغتشاشات میدان انقلاب

دستگیری ۴ لیدر اصلی اغتشاشات میدان انقلاب سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در اطلاعیه‌ای از دستگیری ۴ نفر از عاملان و لیدرهای اصلی ناامنی و دعوت به اغتشاش در میدان انقلاب خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در اطلاعیه‌ای از دستگیری ۴ نفر از عاملان و لیدرهای اصلی ناامنی و دعوت به اغتشاش در میدان انقلاب خبر داد.

در متن این اطلاعیه آمده است:

امروز دشمنان و ضدانقلاب با توطئه‌چینی و آتش‌افروزی و همچنین هدف قرار دادن امنیت عمومی مردم به‌دنبال ایجاد ناامنی و آشوب در کشور هستند که در همین راستا فراخوان‌هایی با مضامین اعتراضی و به‌منظور ایجاد اغتشاش در حال شکل‌گیری بوده و می‌باشد.

در ادامه شناسایی عناصر اصلی اغتشاش و اخلالگران نظم عمومی که با سوءاستفاده و موج‌سواری بر اعتراضات مردم در فراخوان ۲۸ آذر ماه اقدام به تخریب و آتش زدن اموال و اماکن عمومی و دولتی و سر دادن شعارهای هنجار شکنانه کرده بودند، در دستور کار سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ قرار گرفت.

این اطلاعیه بیان می‌دارد: با تلاش شبانه‌روزی و با اشراف اطلاعاتی مأموران جان‌برکف مرکز عملیات سازمان اطلاعات فاتب، روز گذشته ۴ نفر از لیدرها و عاملان اصلی اغتشاشات در میدان انقلاب تهران دستگیر شدند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ بوده و این سازمان با همکاری مردم و سایر همکاران خود در مجموعه انتظامی و سایر دستگاه‌ها در راستای برخورد با مخلّان نظم و امنیت در ابعاد مختلف با تمام توان و ظرفیت در میدان حضور دارد و در برخورد با آنها هیچ‌گونه مماشاتی نخواهد داشت.

در پایان از ملت عزیز درخواست می‌شود اطلاعات، اخبار و اقدامات غیرقانونی را از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند و سازمان اطلاعات فراجا با شماره پیامکی ۱۱۰۳۲۲، آدرس وب‌سایت: aminemardom.police.ir و در پیام‌رسان ایتا به‌نشانی admin_safa@ آماده دریافت اخبار و اطلاعات مردمی است./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار