ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

مجروحیت ۸۰۰ مأمور و تخریب ۶ کیوسک در اغتشاشات تهران

مجروحیت ۸۰۰ مأمور و تخریب ۶ کیوسک در اغتشاشات تهران فرمانده انتظامی پایتخت از مصدومیت ۸۰۰ نفر از مأموران پلیس تهران در اغتشاشات و ناآرامی‌های اخیر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در خصوص ناآرامی‌ها و اغتشاشات اخیر و عملکرد پلیس تهران در این مدت اظهار داشت: دشمن در جنگ ترکیبی و در واقع قبل از آن جنگ شناختی با تلاش بی وقفه از مدت‌ها قبل برنامه ریزی کرده و خود دشمن و اعوان و انصارش بسیار امیدوار بودند که به نتایج مدنظر برسند اما با هوشیاری مردم _که علیرغم تمام مشکلات به خصوص مشکلات اقتصادی پای نظام بوده و هستند_ به نتیجه خود نرسیدند. 

 

وی به تلاش شبانه روزی ماموران پلیس در اغتشاشات اشاره و تصریح کرد: ما در این مدت صادقانه ایستادیم و هنوز هم در صحنه هستیم؛ مأموران ما نه خسته می شوند و نه حتی یک سرباز ما عقب‌نشینی کرد ‌‌و ما در مقابل بدخواهان و دشمنان این ملت ایستاده‌ایم؛ آن هم با روحیه، انگیزه و اعتقاد و باور مان این است که باید مسئولان یک مقداری مشکلات را حل کنند.

 

فرمانده انتظامی پایتخت در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص تعداد مامورانی که در ناآرامی ها و اغتشاشات اخیر مجروح یا شهید شده اند اعلام کرد: حدود ۸۰۰ نفر از همکاران ما در این مدت از جراحت سطحی تا جراحت سنگین را متحمل شدند که هنوز تعدادی از آنها حدود ۸ تا ۱۰ نفر در بیمارستان بستری هستند ؛ یک نفر از مأموران نیز به درجه رفیع شهادت نائل شد.

 

سردار رحیمی در پاسخ به این سوال که چه تعداد پایگاه و ایستگاه پلیس مورد تعرض قرارگرفته یا تخریب شده اند گفت: ۶ کیوسک پلیس در مجموع تهران در اغتشاشات آسیب دید.

 

فرمانده انتظامی پایتخت به وظیفه ذاتی پلیس در برقراری امنیت اشاره و تصریح کرد: پلیس نمی تواند اجازه دهد عده ای که بدخواه این ملت و نظام و کشور و به خصوص اسلام هستند امنیت و آرامش جامعه را بر هم زده و به نوامیس تعرض کرده و اموال مردم را مورد آسیب و تعرض قرار دهند.

 

سردار رحیمی اعلام کرد: همه بدانند، حتی آنهایی که با ما بد هستند هم بدانند که پلیس خدمتگزار آنها هست و برای امنیت مردم تلاش می کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار