روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد

تأثیر گروه خونی در ابتلا به بیماری ویروسی

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد گروه خونی افراد می‌تواند احتمالاً ابتلای افراد به یک بیماری ویروسی به نام پارواویروس را پیش‌بینی کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر نتایج مطالعه اخیر محققان موسسه کارولینسکا که با همکاری شرکت Octapharma انجام شد، نشان داده است افراد دارای گروه خونی عامل اِر هاش (D)(Rh blood group system) بیشتر در معرض خطر ابتلا به عفونت پاروویروس (parvovirus infection) هستند.

بیماری پنجم، یک بیماری ویروسی ناشی از پاروویروس است که بیشتر در کودکان مدرسه‌ای دیده می‌شود و با لکه‌های قرمز روی گونه‌ها مشخص می‌شود و همین علائم می‌تواند به بازو‌ها و پا‌ها نیز سرایت کند و این در حالی است که بزرگسالان نیز می‌توانند به این ویروس آلوده شوند، اما در بسیاری از بیماران بزرگسال، علائمی دیده نمی‌شود.

در یک مطالعه جدید، محققان نشان دادند که خطر ابتلای افراد به این بیماری در صورتی که فرد دارای عامل اِر هاش (D) باشد، افزایش می‌یابد. علاوه بر نوع گروه خونی در سیستم گروه خونی AB۰، عامل اِر هاش رایج‌ترین نوع سیستم گروه خونی برای ابتلا به این بیماری است.

در این مطالعه بیش از ۱۶۰ هزار اهداکننده خون بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ در آلمان برای بررسی پاروویروس مورد غربالگری قرار گرفتند. از بین اهداکنندگان خون، ۲۲ نفر به این ویروس آلوده شدند. در تحقیقاتی که محققان انجام دادند دریافتند همه مبتلایان به این بیماری دارای عامل اِر هاش (D) بودند.

راسموس گوستافسون (Rasmus Gustafsson) محقق بخش علوم اعصاب بالینی در موسسه کارولینسکا گفت: نتایج این یافته مهم است و می‌تواند به این معنا باشد که دارا بودن سیستم گروه خونی عامل اِر هاش (D) در زمانی که ویروس وارد سلول میزبان می‌شود مهم است و ممکن است یک گیرنده سلولی جدید و ناشناخته برای ویروس باشد.

محققان همچنین توانستند دریابند که خطر ابتلا به این عفونت در ماه‌های تابستان افزایش می‌یابد. علاوه بر این، زنان و همچنین افراد ۳۱ تا ۴۰ ساله بیشتر در معرض خطر ابتلا به عفونت یاد شده هستند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر