ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

مخالفت نیمی از آلمانی‌ها با ارسال تسلیحات به اوکراین

مخالفت نیمی از آلمانی‌ها با ارسال تسلیحات به اوکراین نظرسنجی یک موسسه اروپایی نشان می‌دهد که شمار مخالفان ارسال تسلیحات به اوکراین بیشتر از تعداد حامیان آن است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، نظرسنجی موسسه یوگاو نشان میدهد که حدود نیمی از آلمانیها با ارسال تانکهای لئوپارد به اوکراین مخالف هستند. 

 

براساس گزارش اسپوتنیک، 45 درصد از پاسخ دهندگان گفتند که آنها با ارسال تانکهای آلمانی به اوکراین مخالف هستند و تنها 33 درصد از این ایده حمایت می‌کنند و 22 درصد دیگر نیز پاسخی به آن نداده‌اند.

 

از نظر حزبی نیز، بیشترین حامیان ارسال تسلیحات به اوکراین در میان حامیان احزاب سبز هستند. 50 درصد از طرفداران این احزاب حامی ارسال سلاح به اوکراین هستند و 25 درصد نیز مخالف. رای دهندگان به دو حزب ائتلافی حاکم نیز اغلب با این ایده مخالف هستند. 41 درصد مخالف و 40 درصد حامی ارسال سلاح به اوکراین هستند. 

 

اولاف شولتز صدراعظم آلمان طی ماههای اخیر بارها در پاسخ به مساله تامین سلاح برای ارتش اوکراین گفته است که برلین به صورت یکجانبه عمل نمی‌کند و در زمینه ارسال سلاح به اوکراین با شرکای خود اقدام خواهد کرد نه یکجانبه.

 

روسیه و چین ارسال سلاح به اوکراین را از عوامل تشدید تنشها و تداوم جنگ خوانده‌اند. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار