عارف: دشمن بار دیگر توان خود را برابر ما امتحان کند، روسیاه می‌شود دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: پیشنهاد واردات یا کشت کنترل‌شده خشخاش بررسی می‌شود  سخنگوی سپاه: ایران فشار‌های ناشی از تحریم‌ها را پشت سر گذاشته است توافق دولت و مجلس برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی / حذف شرکت‌های واسط لاریجانی: آمریکایی‌ها فقط حرف از مذاکره می‌زنند کمیسیون امنیت ملی مجلس: پاسخ ایران به هر تجاوزی پشیمان‌کننده خواهد بود پزشکیان: آماده ارتقای سطح مبادلات تجاری با ترکیه هستیم پزشکیان: ایران به دنبال حل مسئله هسته‌ای از مسیر دیپلماتیک است دیدار پزشکیان و پوتین در چین دیدار پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای پزشکیان: مقاومت مردم ایران گزینه نظامی را بی‌اثر می‌سازد عزیزی : حمله پهپادی اسرائیل به ایران از خاک آذربایجان بوده است وزیر دفاع: اعضای شانگهای باید امنیت اقتصادی و امنیتی منطقه را تامین کنند معاون پزشکیان: یکی از عوامل جاسوسی در کشور فیلترشکن ها بوده اند امضای اسناد اجلاس سران شانگهای توسط پزشکیان

سرلشکر موسوی: پیروان ادیان توحیدی نقش برجسته‌ای در تاریخ کشور دارند

فرمانده کل ارتش گفت: هموطنان آشوری و ارمنی که همواره با تمام وجودشان پای دفاع از این کشور در مقابل دشمن ایستاده‌اند، نقش بسیار برجسته‌ای در تاریخ این آب و خاک مقدس دارند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار تعدادی از نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی و نماینده خانواده معظم شهدای ادیان توحیدی با وی که در ستاد ارتش انجام شد، ضمن تبریک سالروز ولادت باسعادت حضرت عیسی مسیح (ع) به همه هموطنان مسیحی کشورمان، گفت: در این ایام به طور مرسوم سال‌های گذشته ما برای ادای احترام به خانواده های معظم شهدا و جانبازان ادیان توحیدی برنامه‌های دیدار و سرکشی از این عزیزان را تدارک می دیدیم که طی دو سال گذشته به دلیل شیوع کرونا این برنامه‌ها به شکل مطلوب آن انجام نشد.

 

وی گفت: امسال نیز نمایندگان محترم اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی و نماینده خانواده معظم شهدای ارامنه به ستاد ارتش تشریف آوردند تا به بهانه این دیدار به مقام شامخ همه شهدا و ایثارگران ادیان توحیدی کشور ادای احترام کنیم.

 

وی افزود: هموطنان آشوری و ارمنی که همواره با تمام وجودشان پای دفاع از این کشور در مقابل دشمن ایستاده و بیش از دهها شهید، جانباز، آزاده و ایثارگر تقدیم انقلاب اسلامی و کشور کرده‌اند، نقش بسیار برجسته‌ای در تاریخ این آب و خاک مقدس دارند و ما هیچوقت این فداکاری‌ها و بزرگمردی آنان و خانواده‌های ایثارگرشان را از یاد نخواهیم برد.

 

فرمانده کل ارتش، حضور موثر پیروان ادیان توحیدی را در سازندگی و رشد و توسعه کشور پس از جنگ تحمیلی ارزشمند توصیف کرد و افزود: نقش شما عزیزان در عرصه‌های مختلف پیشرفت کشور قابل توجه و ارزشمند است.

 

در این دیدار، آقایان شارلی انویه تکیه، روبرت بگلریان، آرا شاوردیان، نمایندگان اقلیت های ارمنی و آشوری مجلس شورای اسلامی و نماینده خانواده‌های معظم شهدای ادیان توحیدی کشور، امیر دریادار محمد پورکلهر، معاون نیروی انسانی ارتش، امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ارتش، امیر سرتیپ دوم مسلم یعقوبی، معاون حقوقی، قوانین و امور مجلس ارتش و دیگر مسئولان حضور داشتند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار