پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

انتقاد ارمنستان از تحریم‌های ضد ایرانی آمریکا

رئیس مجلس جمهوری ارمنستان در سفر اخیر خود به آمریکا به تاثیر منفی تحریم‌های ضد ایرانی کاخ سفید بر کشورهای منطقه اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر ، رئیس مجلس جمهوری ارمنستان در سفر اخیر خود به آمریکا گفت که اقتصاد کشورش از تحریم‌ها علیه ایران آسیب می‌بیند و ارمنستان نمی‌تواند از خرید گاز ایران صرف نظر کند.

 

به نوشته شماره سه شنبه وبگاه «آرمنا پرس» «آرارات میرزویان» رئیس مجلس ارمنستان طی سخنرانی در «اندیشکده آتلانتیک» واقع در واشنگتن دی سی در این زمینه اظهار داشت: «تنش کنونی بین ایالات متحده و ایران تاثیر منفی بر اقتصاد ارمنستان دارد. ما مایلیم که ایالات متحده در رابطه با تحریم‌های ایران بر ارمنستان فشار وارد نکند. ارمنستان نمی‌تواند بهای این مسئله را پرداخت کند.»

 

این در حالی است که چندی قبل نیز وزیر خارجه جمهوری ارمنستان بر اهمیت روابط سیاسی، اقتصادی کشورش با ایران و تاثیر آن بر کشورهای منطقه اوراسیا تاکید کرده بود.

«زهراب مناتساکانیان» وزیر خارجه ارمنستان به تازگی در جلسه استماع مجلس این کشور در خصوص روابط بین «ایروان» و «تهران» گفت: «روابط اقتصادی ارمنستان با ایران شرایط را برای ورود "اتحادیه اقتصادی اوراسیا" به خاورمیانه و توافق در ایجاد منطقه تجارت آزاد بین کشورهای عضو این اتحادیه و ایران مهیا کرد.»

 

به نوشته آرمنا پرس، رئیس مجلس ارمنستان در ادامه سخنان خود در اندیشکده آتلانتیک اظهار داشت که توسعه روابط با یک کشور دوست نباید باعث آسیب رساندن به یک کشور دوست دیگر شود.

رئیس مجلس ارمنستان همچنین از رایزنی جالب توجه خود با مقام‌های آمریکایی درباره تنش با جمهوری آذربایجان و برخی اصلاحات قضایی در ارمنستان خبر داد.

 

این در حالی است که «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان نیز چندی قبل در نشست «مجمع پارلمانی شورای اروپا» از روابط خوب کشورش با ایران سخن گفت.

نخست‌وزیر ارمنستان در این نشست گفت: «ما با ایران مذاکراتی در سطوح عالی داریم و در تلاشیم که همکاری‌هایمان را تقویت کنیم.»

منبع : فارس

ارسال نظر