بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

سئول: باید هر اقدام تحریک‌آمیز کره شمالی را تلافی کنیم

سئول: باید هر اقدام تحریک‌آمیز کره شمالی را تلافی کنیم رئیس‌جمهور کره جنوبی گفت باید اقدامات تحریک‌آمیز همسایه شمالی با واکنش تلافی‌جویانه همراه شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تنش‌های اخیر در شبه‌جزیره کره، خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی گزارش داد یون سوک-یول رئیس‌جمهور این کشور چهارشنبه (۲۸ دسامبر) گفت که کره شمالی به دلیل تسلیحات اتمی‌اش منبع ترس نیست و باید اقدامات تحریک‌آمیزش با واکنش تلافی‌جویانه همراه شود. 

 

پیش‌تر، ارتش کره جنوبی به دلیل عدم موفقیت در سرنگون کردن پهپادهای کره شمالی که دوشنبه وارد حریم هوایی این کشور شدند، عذرخواهی کرد. به گزارش رویترز، سئول همچنین متعهد شد قابلیت‌های حمله ضد پهپادی را حفظ کند. 

 

یون سوک یول رئیس‌جمهور کره جنوبی هم گفته بود: حمله پهپادهای کره شمالی به حریم هوایی کره جنوبی نشان دهنده ناکافی بودن آمادگی نیروهای مسلح برای همه انواع تهدیدها بود. 

 

رسانه‌های شرق آسیا دوشنبه از ورود غیرقانونی هواپیماهای بدون سرنشین کره شمالی به حریم هوایی همسایه جنوبی آن خبر دادند. ستاد مشترک نیروهای مسلح کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای این کشور به سمت «پهپادهای متجاوز پیونگ‌یانگ» آتش هشدار گشودند.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، در این بیانیه آمده بود که ارتش کره جنوبی همچنین چند فروند جنگنده و بالگرد تهاجمی برای رهگیری این هواپیماهای بدون سرنشین اعزام کرد.

 

شبکه تلویزیونی «نیوز-۱» این کشور نیز گزارش داد که «یکی از پهپادهای متجاوز، برای مدت کوتاهی در حریم آسمان سئول،‌ پایتخت کره جنوبی نیز پرواز کرد».

 

تنش‌زایی جدید کره شمالی با همسایه جنوبی خود در حالی است که روز جمعه نیز گارد ساحلی ژاپن اعلام کرده بود ارتش پیونگ‌یانگ دو فروند موشک بالستیک کوتاه‌برد به سمت دریای شرقی شلیک کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار