توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن

محمد اسلامی: تنها شرکت ایرانی در حوزه تولید رادیو دارو در دنیا تحریم است

محمد اسلامی: تنها شرکت ایرانی در حوزه تولید رادیو دارو در دنیا تحریم است رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه تولید دارو با مشتقات آب سنگین در دستور کار این سازمان است، گفت: تنها شرکت ایرانی در حوزه تولید رادیو دارو در دنیا تحریم است که این مسأله نشان می‌دهد جان مردم برای تحریم کنندگان هیچ ارزشی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران از تولید رادیو داروها به‌عنوان یکی از دستاوردهای مهم و اقدامات محوری سازمان انرژی اتمی یاد کرد و گفت: سالانه یک میلیون بیمار از این ظرفیت در حال استفاده هستند.

 

وی ادامه داد: پیام مهم این مسأله آن است که اگر چرخه سوخت هسته‌ای نداشتیم، نمی‌توانستیم در کشور رادیو دارو تولید کنیم.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه «تنها شرکت ایرانی در حوزه تولید رادیو دارو هم در دنیا تحریم است»، اظهار داشت: این نشان می‌دهد که جان مردم برای تحریم‌کنندگان هیچ ارزشی ندارد و پیوسته در حال تحریم هستند.

 

اسلامی برنامه توسعه سازمان انرژی اتمی را در دو قسمت فعال بودن در حوزه درمان و جایگزینی بر پایه مشتقات آب سنگین دانست و گفت: تولید محصولات در بخش درمان فعال است؛ رادیو داروها دو کارکرد تشخیصی و درمانی دارند که بخش تشخیصی هفته قبل افتتاح شد و در بحث درمان هم سلول درمانی را مستقیم مورد اصابت قرار داده و آن را بدون آسیب رساندن به بیمار از بین می‌برد.

 

وی افزود: شیمی درمانی برای بیماران سرطانی عوارضی دارد لذا از رادیو درمانی بهتر استفاده می‌شود.

 

معاون رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: تولید داروهای جدید بر پایه آب سنگین در دستور کار سازمان انرژی اتمی قرار دارد.

 

اسلامی هچنین از ابراز تمایل طرف‌های مقابل برای مذاکرات خبر داد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha