سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

سیاست آمریکا در اعمال تحریم‌های ظالمانه محکوم به شکست است

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل گفت: سیاست آمریکا در اعمال تحریم های ظالمانه علیه کشورها محکوم به شکست است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر ، حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی و مدیرکل بین‌الملل در دمشق با بشار اسد دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیرعبداللهیان در ابتدای این دیدار با تبریک پیروزی‌های ارتش سوریه در برابر تروریست­‌های تکفیری گفت: پیروزی‌های سوریه و محور مقاومت در مبارزه با تروریست‌ها و خرد کردن استخوان‌های تروریسم را به جنابعالی و ملت سوریه تبریک می‌گوییم.

 

وی افزود: داعش و سایر اشکال تروریسم تکفیری، محصول طراحی خبیث آمریکایی - صهیونیستی برای تغییر نقشه منطقه بود که که با قدرت با آن مقابله شد.

دستیار ویژه رییس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و متحدین اجازه نخواهند داد دشمنان ایران و منطقه ، اهداف شوم خود را به پیش ببرند.

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر مقاومت مردم ایران در برابر جنگ اقتصادی علیه کشورمان گفت: بی تردید جمهوری اسلامی ایران در مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا قوی تر از مقابله با جنگ تروریستی آمریکا و صهیونیست ها علیه منطقه عمل خواهد کرد و ما با قدرت از متحدین و منافع مردم خود دفاع می کنیم.

وی در همین بخش افزود: امروز امنیت سوریه و منطقه مدیون خون شهدای سوریه و شهدای مدافع حرم می باشد.

امیرعبداللهیان بر توسعه و گسترش مناسبات اقتصادی فیمابین تأکید و خاطرنشان کرد: اکنون زمان آن فرارسیده است که تهران و سوریه در مسیر توسعه همه جانبه همکاری های اقتصادی و تجاری گام بردارند.

وی در ادامه با اشاره به تحریم‌­های ظالمانه آمریکا علیه کشورمان گفت: سیاست آمریکا در اعمال تحریم های ظالمانه علیه کشورها محکوم به شکست است.

دستیار ویژه رییس مجلس شورای اسلامی در امور بین ­الملل، رژیم اشغالگر قدس را عامل ناامنی و بی­ثباتی در منطقه خواند و افزود: صهیونیست‌های اشغالگر جایی در آینده منطقه ندارند و رژیم نامشروع اسراییل، سرطان ناامن کننده منطقه بشمار می‌رود.

بشار اسد، رئیس جمهور سوریه با اشاره به دیدار اخیر خود از تهران افزود: از مواضع قاطع و حکیمانه امام خامنه‌ای در مقابله با اقدامات دشمنان امنیت و ثبات منطقه و سوریه صمیمانه قدردانی می کنیم. وی در همین بخش افزود: سوریه هیچگاه حمایت های رهبری،دولت و مردم ایران در مبارزه با تروریسم را فراموش نخواهد کرد.

رییس جمهور سوریه ضمن انتقاد جدی از اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: سوریه با همه توان و امکانات خود به حمایت از تهران در مقابله با تحریم ها علیه ایران خواهد پرداخت و روابط ممتاز و راهبردی دو کشور را تعمیق خواهد بخشید.

امیرعبداللهیان همچنین در این دیدار، «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه را از تحولات مربوط به موضوع هسته ای ایران و سیاستی که مقامات ایرانی برای حمایت از منافع مردم ایران در مقابله با سیاست های خصمانه ی آمریکا علیه ایران در پیش گرفته اند، مطلع ساخت.

امیرعبداللهیان دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از فلسطین در بخشی از این دیدار آخرین تحولات فلسطین را تبیین نمود و تاکید کرد: مقاومت فلسطینی مهمترین عنصری است که سیاست جاه­طلبانه توسعه اسراییل از نیل تا فرات را، به کشیدن دیوارهای بلند در اراضی اشغالی فلسطین مبدل ساخت.

 

وی با اشاره به طرح دموکراتیک برگزاری رفراندوم میان ساکنان تاریخی فلسطین و با مشارکت همه ادیان الهی یادآور شد که این ابتکار سیاسی مهم با تاکید بر مقاومت، در گذشته از زبان مقام معظم رهبری نیز مطرح گردیده است.

امیرعبداللهیان طرح معامله قرن را توطئه جدید برای تغییر نقشه منطقه و آنرا شکست خورده خواند.

 

در این دیدار همچنین روابط ایران و سوریه و آخرین تحولات مربوط به جنگ علیه تروریسم در سوریه و اوضاع منطقه نیز مورد بررسی قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار