آمریکا ۱۶ فرد و ۱۰ نهاد ایرانی را در لیست تحریم‌های خود قرار داد زلنسکی دستور ازسرگیری حملات به پالایشگاه‌های نفت روسیه را صادر کرد آتش‌سوزی یک نفتکش متخلف دیگر در تنگه هرمز یحیی سریع ادعای حمله یمن به مدینه را تکذیب کرد پناهندگی بشار اسد در روسیه لغو می‌شود؟ هشدار سفارت آمریکا در ریاض: شهروندان آمریکایی در صورت استفاده از فرودگاه‌های عربستان، احتیاط کامل را رعایت کنند قالیباف: آمریکا باید تنبیه و شیرفهم شود تا خواسته‌های ما را بپذیرد حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض پیام مهم سردار قاآنی درباره مسجدالاقصی قالیباف: به اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا نوبل فیزیک بدهید! غرق شدن دومین کشتی باری در نزدیکی تنگه هرمز ظرف ۲۴ ساعت اخیر اسحاق هرتزوگ رئیس اسرائیل وارد جمهوری آذربایجان شد واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت غریب‌آبادی: آمریکا باید در مذاکرات انعطاف نشان دهد، نه ایران

افزایش ۸۰ درصدی حملات سایبری به روسیه در سال ۲۰۲۲

افزایش ۸۰ درصدی حملات سایبری به روسیه در سال ۲۰۲۲ معاون وزیر خارجه روسیه گفت، تعداد حملات سایبری علیه این کشور در سال 2022 با توجه به عملیات نظامی مسکو در اوکراین، شاهد افزایش 80 درصدی بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «اولگ سیرومولوتوف» معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک گفت، تعداد حملات سایبری علیه روسیه در سال جاری با توجه به عملیات نظامی این کشور در اوکراین، ۸۰ درصد افزایش داشته است. 

 

وی اظهار داشت: در پس زمینه عملیات نظامی ویژه، کشور ما با تهاجم خارجی بی‌سابقه در فضای اطلاعاتی مواجه است. در سال ۲۰۲۲ تعداد حملات سایبری علیه روسیه ۸۰ درصد افزایش یافت. 

 

این مقام روس افزود: «در حالی که سال گذشته موسسات مالی هدف اصلی مهاجمان بود، امسال ضربه اصلی را بخش دولتی از جمله تاسیسات زیرساختی اطلاعاتی حیاتی و موسسات مهم به لحاظ اجتماعی متحمل شدند».

 

به گفته وی، در عین حال، زیرساخت فناوری اطلاعات روسیه به دلیل برخی اقداماتی که دولت در یک سال گذشته انجام داده، توانسته با حملات سایبری مقابله کند. در سال ۲۰۲۲، بیش از ۲۵ هزار حمله سایبری به منابع وب دولتی و ۱۲۰۰ حمله سایبری به زیرساخت‌های حیاتی با موفقیت خنثی شد. 

 

معاون وزیر خارجه روسیه در ادامه توضیح داد حذف تدریجی ابزارهای امنیت سایبری ساخته شده در کشورهای غیردوست توسط روسیه و ایجاد دپارتمان‌های امنیت فناوری اطلاعات در موسسات دولتی کلیدی برخی از عواملی است که باعث افزایش امنیت سایبری در این کشور شده است. 

 

بحران اوکراین و عملیات نظامی ویژه روسیه در این کشور، موجب رویارویی کم‌سابقه کشورهای غربی با مسکو شده است. روسیه برای اولین بار در ماه مه سال ۲۰۲۱ دو کشور آمریکا و جمهوری چک را در لیست کشورهای غیردوست قرار داد و با آغاز بحران اوکراین، این فهرست به دلیل اقدامات ضد روسی طرف‌های غربی بزرگتر شده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار