فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب ۱۵۱ نفر در زلزله استانبول زخمی شدند

یونیسف: هر ۱۰ دقیقه یک کودک یمنی «به دلیلی قابل پیشگیری» می‌میرد

صندوق کودکان ملل متحد با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که در یمن هر ۱۰ دقیقه یک کودک «به دلیلی قابل پیشگیری» جان خود را از دست می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) با انتشار بیانیه‌ای جدید بار دیگر توجه‌ها را به سمت وضعیت کودکان در کشور جنگ‌زده یمن جلب کرد.

 

به گزارش یورو نیوز، در این بیانیه آمده است: «هفت سال پس از آغاز درگیری‌های یمن ۲۰ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در این کشور به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند و کودکان یمنی نیز در لبه پرتگاه قرار دارند.»

 

بر اساس این بیانیه، عدم دسترسی به آب آشامیدنی، غذا، مراقبت‌های بهداشتی و آموزش به بخش جدایی‌ناپذیر زندگی روزمرۀ کودکان یمنی تبدیل شده و در کنار این محرومیت‌ها، کودکان در معرض خطرات دیگری همچون سوء استفاده و استثمار قرار دارند.

 

هفت سال پس از شروع درگیری، کودکان این کشور همچنان از ابتدایی‌ترین حقوق محرومند: بیش از ۱۰ هزار و ۲۰۰ کودک از آغاز جنگ کشته یا زخمی شده‌اند، نزدیک به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار کودک زیر پنج سال از سوء‌تغذیۀ حاد و بیش از ۵۰۰ هزار کودک نیز از سوء تغذیه «شدیداً حاد» رنج می‌برند و در این زمینه مناطق الحجه، الحدیده و التعز بیشترین آسیب را دیده‌اند.

 

تنها ۵۱ درصد از مراکز بهداشتی و درمانی کشور فعالند که این مراکز نیز با کمبود شدید دارو، تجهیزات و پرسنل مواجه هستند؛ به همین دلیل در یمن هر ۱۰ دقیقه یک کودک «به دلیلی قابل پیشگیری» جان خود را از دست می‌دهد.

 

در ادامه بیانیه آمده است که میلیون‌ها کودک از مدرسه بازمانده‌اند و بیش از ۲ میلیون کودک نیز مجبور به ترک خانه‌های خود و زندگی در شرایط بسیار دشوار شده‌اند. بر اساس ارزیابی‌های یونیسف، وضعیت این کشور با نزدیک شدن به دسامبر ۲۰۲۲ بدتر شده و اکنون این کشور تقریبا بطور کامل به واردات مواد غذایی وابسته است؛ آن هم در حالی که ۳۰ درصد از گندم مورد نیاز آن از اوکراین وارد می‌شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر