قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

مضرات خوردن قرص بدون آب

به گفته‌ پزشکان خوردن قرص بدون آب خطرات زیادی دارد و حتما توصیه می‌شود که قرص با آب خورده شود در غیر این صورت باعث بیماری زخم مری و بیماری‌های خطرناک دیگری می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر اکثر ما گاهی اوقات بدون آب قرص مصرف می‌کنیم، به این دلیل که عجله داریم، یاخیلی تنبلی می‌کنیم که از پشت میز بلند شویم یا هیچ نوشیدنی در آن نزدیکی وجود ندارد.

دکتر جنیفر پزشک متخصص خانواده و استادیار بخش پزشکی خانواده در دانشکده پزشکی روئان گفت: خوردن قرص با آب بسیار مهم است، نه تنها راحت‌تر بلعیده می‌شود بلکه به جلوگیری از گیر کردن قرص در مری کمک می‌کند، که می‌تواند باعث التهاب معده و درد قفسه سینه، یا حتی خونریزی و حفره شود.

عوارض خوردن قرص بدون آب برای مری

از آنجایی که هیچ عصب دردی در بخش مری وجود ندارد، علائم همیشه ظاهر نمی‌شود، این می‌تواند مشکل ایجاد کند، فهمیدن این که قرص موجب بیماری شده یا نه دشوار است. برخی افراد درد سینه یا احساس مشابه سوزش معده را تجربه می‌کنند، حتی ممکن است این احساس ناراحتی موقتی باشد و از بین برود.

با این حال، در طول زمان، قرص هاکه در طول مسیر گیر می‌افتند می‌توانند بافت ظریف مری را تجزیه و باعث خونریزی شدید و یا کم آبی شدید شوند که همه آن‌ها می‌توانند کاملا جدی شوند.

به گفته دکتر کادل، مطالعه‌ای از مجله مطالعات گوارش در ترکیه نشان داد که تقریبا هر نوع دارو می‌تواند باعث زخم مری شود، اما طبق گفته دکتر کادل، دارو‌های کمی هستند که وقتی در گلو گیر می‌کنند، باعث آسیب جدی می‌شوند. مثل دارو‌های درمان پوکی استخوان، آنتی بیوتیک‌ها، مسکن‌ها. دارو‌های مسکن (ایپروپروفن) بدون آب خورده می‌شوند که درصورت ماندن در مری مشکل ساز می‌شود.

توصیه‌هایی درمورد طرز صحیح خوردن قرص

کادل توصیه می‌کند برای جلوگیری از مشکلات خطرناک هنگام بلعیدن قرص، همیشه بهتر است آن‌ها را با حداقل هشت اونس آب بنوشید.

او همچنین توصیه می‌کند قرص را نشسته یا ایستاده بخورید و هرگز دراز کشیده نخورید. این به این معنی است که باید قبل از خوابیدن، یا حداقل ۱۵ دقیقه قبل از خواب، دارو مصرف کنید تا قرص وارد مری شود. این به این معنا نیست که اگر چیزی ننوشید، قرص گیر کند. اما اگر یک لیوان پر از آب ننوشید، ریسک آن بیشتر می‌شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار