پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

ترکیب این میوه‌ها معجزه‌وار فشار خون را کنترل می‌کند

یافته های جدید محققان نشان می دهد، مصرف برخی میوه ها می تواند منجر به کنترل فشار خون شود و این موضوع حتی از کاهش مصرف نمک نیز تاثیرگذارتر است. این تحقیقات نشان می دهد، موز و مرکبات می توانند در کاهش فشار خون نقش مهمی ایفا کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مطالعات پژوهشگران نشان می دهد، مصرف میوه هایی همچون موز و مرکبات می تواند منجر به کاهش قابل توجه فشارخون شود. این میوه ها سرشار از پتاسیم بوده و تحقیقات آن را با کاهش فشار خون مرتبط دانسته است. در این میان انار نیز سطوح بالاتری از پتاسیم نسبت به موز دارد.

 

گفتنی است، این نتایج حاصل تجزیه و تحلیل اطلاعات ۳۳۰۳ نفر فرد داوطلب است که در دارای مشکلات قلبی و عروقی بوده و توسط مرکز مطالعه قلب دالاس انجام شده است.

 

نتایج این مطالعات نشان داد: سطوح بالاتر پتاسیم در ادرار به شدت با کاهش فشار خون مرتبط است. در گزارش نهایی این مطالعه عنوان شده است،هر چه میزان پتاسیم در رژیم غذایی کمتر باشد،میزان پتاسیم در ادرار کاهش پیدا کرده و در نتیجه فشار خون بالاتر می رود و این تأثیر حتی قوی تر از تأثیر سدیم بر فشار خون بود.

 

گفتنی است این مطالعه شامل درصد بالایی از آفریقایی – آمریکایی ها بود که کمترین میزان پتاسیم را در رژیم غذایی خود مصرف می کردند. بر این اساس توصیه می شود کسانی که نگران فشار خون خود هستند باید در کنار کاهش مصرف سدیم (نمک) ، غذاهایی بخورند که حاوی سطوح بالایی از پتاسیم است. غذاهای پر پتاسیم شامل میوه هایی مانند موز و مرکبات و سبزیجات هستند.

 

شرح کامل این مطالعات در مجله تخصصی Clinical Journal of the American Society of Nephrology منتشر شده است./ سیناپرس

 

ارسال نظر