ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم طرح ساماندهی حوزه‌های انتخابیه مجلس در شورای نگهبان تایید شد اعلام ۶ گروه اتباع افغانستانی که می‌توانند در ایران بمانند/ شرایط ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان اتباع ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم پزشکیان: وحدت حرف اول و آخر را می‌زند/نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم رهبر انقلاب در دیدار کارگزاران نظام: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست ۱۰۰ هزار تبعه خارجی غیرمجاز از البرز طرد شده‌اند شهادت افسر پلیس آگاهی در سیستان و بلوچستان الحاق دو فروند ناوچه ۵۰ پایی به نیروی دریایی ارتش پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت رزمنده رشید و سرافراز «مصطفی عبداللهی» علم‌الهدی: به عنوان یک جامعه دین‌مدار، چطور می‌توانیم با دشمن خدا دست دهیم؟

حاجی‌بابایی: لایحه بودجه ۱۴۰۲ یک مرحله‌ای بررسی می‌شود

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: از آنجایی که مصوبه مجلس برای بررسی جداگانه احکام و جداول لایحه بودجه هنوز به قانون تبدیل نشده، تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۲ یک مرحله‌ای خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۸۹۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: از آنجایی که مصوبه مجلس برای بررسی جداگانه احکام و جداول لایحه بودجه هنوز به قانون تبدیل نشده، تصویب لایحه بودجه 1402 یک مرحله‌ای خواهد بود.

 

وی متذکر شد: مجلس در هفته‌های گذشته مصوبه‌ای را برای تغییر آئین نامه داخلی داشت که در آن، بررسی لایحه بودجه سالانه را دو مرحله‌ای می‌کرد. بر اساس مصوبه مجلس، بررسی احکام لایحه بودجه از رسیدگی به ارقام و جدول‌های این لایحه جدا می‌شد.

 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شورای نگهبان به برخی بندهای مصوبه مجلس ایراد گرفته و در توضیح یکی از ایرادهایش گفته برای اعلام نظر در مورد لایحه بودجه، با برگزاری نشست‌های فوق‌العاده از 10 روز زمان قانونی خود استفاده می‌کند تا قانون بودجه به ابتدای سال بعد برسد، اما با مصوبه مجلس و فرصتی که شورای نگهبان برای رسیدگی به هر مرحله از بررسی بودجه دارد، فرآیند تأیید و ابلاغ بودجه می‌تواند به سال بعد برسد./ فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸
0
0
سلام و عرض ادب و احترام، خواهشان بازنگری کنید در افزایش حقوق ها، طبق قانون حقوق ها باید بر اساس تورم واقعی که الان بالای 60 درصد شده و خط فقری که الان بالای 18 میلیون شده افزایش پیدا کند، این حقوق‌های کم جوابگوی ده روز زندگیه، حقوق‌ها ریالی شده هزینه ها دلاری، خواهشان رسیدگی بفرمایید. ممنون.