دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

نتانیاهو: اولویت کابینه من مقابله با ایران است

بنیامین نتانیاهو، در جلسه تحلیف و رأی اعتماد کابینه خود در کنست، مدعی شد که همه توان خود را برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران به کار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» امروز (پنج شنبه) در جلسه رأی اعتماد پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) به کابینه خویش، در سخنانی مدعی شد که ایران به دنبال ساخت بمب هسته‌ای است و اولویت کابینه او مقابله با این موضوع خواهد بود.

 

به نوشته الجزیره، او افزود: «ایران تلاش دارد با ساخت بمب اتمی امنیت و موجودیت حکومت را از بین ببرد».

 

نتانیاهو همچنین ادعا کرد: ما تمام تلاش خود را برای امضای توافقات سازش بیشتر با کشورهای منطقه به کار خواهیم گرفت و با دشمنان اسرائیل که در طول ۲۵ سال گذشته علیه ما جنگ به راه انداخته‌اند، مبارزه خواهیم کرد».

 

همزمان با برگزاری این جلسه، فضای داخلی و بیرونی کنست نیز متشنج شده و برخی از نمایندگان در میانه سخنان نتانیاهو ایستاده و علیه او شعار دادند.

 

گفته می‌شود که نتانیاهو راستگراترین و تندروترین کابینه تاریخ رژیم صهیونیستی تشکیل خواهد داد و از این رو صدها نفر در خارج از ساختمان کنست نیز به شعار دادن علیه او مشغول هستند. تشکیل کابینه نتانیاهو با حضور عناصر تند که برخی از آن‌ها سابقه عضویت در گروههای تروریستی را دارند، موجب نگرانی شدید برخی گروههای چپ‌گرا در رژیم صهیونیستی و همچنین دولت‌های غربی شده است. (جزئیات بیشتر)

 

امروز همچنین قرار است رئیس جدید کنست نیز انتخاب شود و احتمال قوی‌ای وجود دارد که امیر اوهانا به عنوان رئیس بعدی پارلمان، به عنوان اولین فرد آشکارا همجنس‌گرا در این سمت، منصوب شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار