غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

نتانیاهو: اولویت کابینه من مقابله با ایران است

بنیامین نتانیاهو، در جلسه تحلیف و رأی اعتماد کابینه خود در کنست، مدعی شد که همه توان خود را برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران به کار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» امروز (پنج شنبه) در جلسه رأی اعتماد پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) به کابینه خویش، در سخنانی مدعی شد که ایران به دنبال ساخت بمب هسته‌ای است و اولویت کابینه او مقابله با این موضوع خواهد بود.

 

به نوشته الجزیره، او افزود: «ایران تلاش دارد با ساخت بمب اتمی امنیت و موجودیت حکومت را از بین ببرد».

 

نتانیاهو همچنین ادعا کرد: ما تمام تلاش خود را برای امضای توافقات سازش بیشتر با کشورهای منطقه به کار خواهیم گرفت و با دشمنان اسرائیل که در طول ۲۵ سال گذشته علیه ما جنگ به راه انداخته‌اند، مبارزه خواهیم کرد».

 

همزمان با برگزاری این جلسه، فضای داخلی و بیرونی کنست نیز متشنج شده و برخی از نمایندگان در میانه سخنان نتانیاهو ایستاده و علیه او شعار دادند.

 

گفته می‌شود که نتانیاهو راستگراترین و تندروترین کابینه تاریخ رژیم صهیونیستی تشکیل خواهد داد و از این رو صدها نفر در خارج از ساختمان کنست نیز به شعار دادن علیه او مشغول هستند. تشکیل کابینه نتانیاهو با حضور عناصر تند که برخی از آن‌ها سابقه عضویت در گروههای تروریستی را دارند، موجب نگرانی شدید برخی گروههای چپ‌گرا در رژیم صهیونیستی و همچنین دولت‌های غربی شده است. (جزئیات بیشتر)

 

امروز همچنین قرار است رئیس جدید کنست نیز انتخاب شود و احتمال قوی‌ای وجود دارد که امیر اوهانا به عنوان رئیس بعدی پارلمان، به عنوان اولین فرد آشکارا همجنس‌گرا در این سمت، منصوب شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار