بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

مقابله با ایران، هدف نتانیاهو از عادی سازی روابط با ریاض

نخست‌وزیر رژیم‌ صهیونیستی در سخنانی با اشاره به اهداف اقتصادی و سیاسی تلاش‌هایش برای عادی سازی روابط با حکومت عربستان سعودی، "مقابله با ایران" را مهم‌ترین هدف خود اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 20
کد خبر: ۱۷۳۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی کنفرانس روسای سازمان‌های یهودی آمریکا در قدس اشغالی در ادامه لفاظی‌هایش علیه ایران گفت: اسرائیل تلاش می‌کند برای مقابله با ایران با عربستان سعودی "صلح" کند.

وی گفت: این اتفاق امکانات اقتصادی برای تل‌آویو و به طور کلی کل منطقه به همراه خواهد داشت.

نتانیاهو با چشم پوشی از مواضع ملت‌های عرب علیه اشغالگری رژیم صهیونیستی مدعی شد: عادی سازی روابط با ریاض تغییر تاریخی را در موقعیت اسرائیل در منطقه ایجاد خواهد کرد.

نتانیاهو درباره چشم‌انداز همکاری اقتصادی پس از عادی سازی روابط با حکومت عربستان نیز گفت: یکی از احتمال‌های اقتصادی اتصال شبه جزیره عربی به بندر حیفا از طریق راه‌آهنی است که از اردن عبور می‌کند.

وی ادامه داد: این طرح بر ایجاد راه‌آهن قدیم عثمانی متمرکز خواهد بود که بخش‌هایی از آن در حدفاصل حیفا و "بیت شون" ساخته شده بود، به همین شکل می‌توان خطوط لوله‌های انتقال نفت را از شبه جزیره عربی به بنادرمان در دریای مدیترانه کشید.

پیش از این رسانه‌ها فاش کرده بودند که تماس های پشت پرده حکام سعودی و سران رژیم صهیونیستی در جریان است و در همین راستا، عربستان سعودی تیرماه سال جاری از گشودن حریم هوایی خود به روی پروازهای تجاری رژیم اسرائیل خبر داد اما در عین حال فیصل بن فرحان وزیر خارجه سعودی برای سرپوش گذاشتن بر این خیانت جدید آل سعود به آرمان ملت فلسطین، مدعی شد که این اقدام هیچ ارتباطی به بحث عادی سازی روابط بین تل آویو و ریاض ندارد.

این درحالی است که رادیوی رژیم صهیونیستی در ۲۳ نوامبر سال ۲۰۲۰ میلادی فاش کرد که نتانیاهو در آن زمان سفری محرمانه به عربستان داشته و با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار