ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

گزارش سالانه ارتش صهیونیست؛ اعتراف به ده‌ها عملیات علیه سوریه و ترور 14 رهبر جهاد اسلامی

گزارش سالانه ارتش صهیونیست؛ اعتراف به ده‌ها عملیات علیه سوریه و ترور 14 رهبر جهاد اسلامی ارتش رژیم صهیونیستی رسما طی گزارش سالانه خود اعتراف کرد که طی سال 2022، ده‌ها عملیات علیه سوریه انجام داده، 257 هدف را در غزه بمباران کرده و 14 رهبر جنبش جهاد اسلامی را به شهادت رسانده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم صهیونیستی، امروز (پنجشنبه، ۲۹ دسامبر)، به انجام ده‌ها حمله هوایی علیه اهدافی در سوریه در طول سال ۲۰۲۲ اعتراف کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، رژیم صهیونیستی نام عملیات‌های خود علیه سوریه را «جنگ ما بین جنگ‌ها» نهاده و مدعی است که مواضع ایران یا محموله‌های تسلیحاتی را در مسیر انتقال به لبنان و تحویل به حزب‌الله هدف قرار داده است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه خود، ماهیت اهدافی را که در سال ۲۰۲۲ در سوریه هدف قرار داده، فاش نکرد و تنها اعلام کرد: ده‌ها عملیات در نبرد مابین جنگ‌ها علیه سوریه انجام داده و علاوه بر انجام عملیات‌های ویژه، صدها هدف را با موشک هدف قرار داده است.

 

بر اساس این گزارش، ارتش صهیونیست از سوی دیگر، اعلام کرد که در طول سال ۲۰۲۲، در کرانه باختری، بیش از سه هزار عملیات بازداشت و مصادره بیش از ۵۰۰ قطعه اسلحه را داشته است و طی این سال در نوار غزه، علیه ۲۵۷ هدف، حمله هوایی انجام داده و ۱۴ فرمانده جنبش جهاد اسلامی را ترور کرده است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین در بیانیه خود ادعا کرد که در سال ۲۰۲۲، در مرز لبنان یک موشک از خاک لبنان به سمت فلسطین اشغالی شلیک شد که در پاسخ به آن چهار حمله علیه خاک لبنان صورت گرفت و ۵۸ گلوله توپ به سمت خاک لبنان شلیک شد.

 

بر اساس این بیانیه، در طول این سال، ۱۵ رزمایش با مشارکت ارتش رژیم صهیونیستی و ارتش‌های کشورهای خاورمیانه و خلیج فارس برگزار شد و ۵۳ بازدید و سفر به کشورهای شریک توافق ابراهیم صورت گرفت.

 

در ادامه بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی آمده است: بیش از ۱۰۰۰ سورتی پرواز عملیاتی توسط بالگردها و هواپیماهای جنگی این رژیم انجام شد و هواپیماهای نیروی هوایی علاوه بر شرکت در ۱۶ رزمایش بین‌المللی مهم، حدود ۱۰۵ هزار ساعت پرواز داشته‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار