تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

وزیر کشور: دشمن به ناآرامی در خوزستان چشم امید بسته بود/ ارز فراوانی در کشور وجود دارد

وزیر کشور با اشاره به اینکه ذخایر کالاهای اساسی به ۱۳۰ درصد می‌رسد، گفت: ارز فراوانی در کشور وجود دارد به مقداری که وقتی در بازار عرضه می‌شود خریدار کمتر از عرضه است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور امروز مراسم تکریم و معارفه استاندار خوزستان اظهار کرد: بزرگترین نقطه قوت ملت ایران پس از ایمان به خدا و اعتقاد به مکتب اهل بیت، حضور مردم معتقد در میدان است که رمز موفق ما در همه عرصه‌ها از قبل انقلاب تاکنون است که منجر به شکست توطئه‌های دشمن می‌شود.

 

وی با گرامیداشت شهادت حاج قاسم سلیمانی، گفت: در جای جای جهان به این شهید افتخار میکنند و برای ایشان مراسم گرفتند که میتوان سالروز حضور حماسی مردم در تشییع حاج قاسم را را یوم الله نامید.

 

وحیدی وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم نقشه دشمن برای ناامید کردن مردم به سرانجام برسد تصریح کرد: آرام بودن خوزستان و عدم توجه به فراخوانهای دشمن، آنان را خشمگین کرد و ترور ناجوانمردانه را در ایذه رقم زدند.

 

وی ادامه داد:این نشان می‌دهد دشمن چقدر عصبانی است از اینکه ملت ما با آنها همرامی نکرد به ویژه در خوزستان، دشمن به ناآرامی در خوزستان چشم امید بسته بود ولی ناکام ماند.

 

وزیر کشور گفت: نرخ رشد اقتصادی استان خوزستان در سال گذشته ۲.۶ به نرخ ۵.۶ رسیده و درآمدهای گمرکی از ۴ هزار میلیارد به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

 

وی با اشاره به پاکدستی و ساده زیستی خلیلیان، اظهار کرد: ایشان طول این مدت تلاش‌ها و زحمات فراوانی کشیدند از جمله زحماتی بسیار خوبی در مسئله متروپل، اربعین و زلزله داشتند و همیشه در میدان بودند هم چنین سفرهای متعدد رییس جمهور به خوزستان، نشان می‌دهد دولت پای کار است.

 

وحیدی با بیان اینکه دشمن با ایجاد نوسانات ارزی و جو روانی ، تلاش می‌کند مردم را ناامید کند،گفت: ارز فراوانی در کشور وجود دارد به مقداری که وقتی در بازار عرضه میشود خریدار کمتر از عرضه است و خدا را شکر ذخائر کالاهای اساسی تا ۱۳۰ درصد میرسد.

 

وی درباره استاندار جدید خوزستان گفت: آقای محراب پرتلاش، شناخته شده، دارای ارتباطات گسترده است و مسیر توسعه استان با قدرت و هماهنگی و کمک همگانی از جمله نمایندگان، نخبگان، علما و اقوام و... پیش خواهد رفت./ فارس

ارسال نظر