ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

چاووش اوغلو: با وزیر خارجه سوریه دیدار می‌کنم

وزیر خارجه ترکیه گفت که قصد دیدار با همتای سوری خود را دارد و اختلافات دمشق و آنکارا می‌تواند در آینده حل و فصل شود. چاووش اوغلو: با وزیر خارجه سوریه دیدار می‌کنم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه امروز (پنج‌شنبه) در نشستی در آنکارا گفت که در مرحله آتی با وزیر خارجه سوریه دیدار خواهد کرد. روز گذشته وزرای دفاع ترکیه و سوریه در مسکو دیدار کرده بودند.

 

به نوشته خبرگزاری آناتولی، او گفت که دولت سوریه به بازگشت آوارگان به کشورش تمایل دارد و ضروری است که ترکیه با دمشق در جهت تحقق صلح و ثبات همیشگی و تضمین بازگشت امن آوارگان در ارتباط باشد.

 

چاووش اوغلو در خصوص حضور نیروهای نظامی ترکیه در خاک سوریه نیز گفت که ارتش ترکیه قرار نیست تا ابد در سوریه بماند و به محض استقرار ثبات سیاسی کنترل مناطق را به سوری‌ها واگذار خواهد کرد. به گفته وی ترکیه به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه احترام می‌گذارد و چون دولت سوریه قادر به تأمین امنیت نیست، ارتش ترکیه در مناطق شمالی این کشور مستقر شده است.

 

وی نشست روز گذشته وزرای دفاع ترکیه و سوریه در مسکو را «مفید» خواند و گفت که هماهنگی با حکومت سوریه برای رسیدن به راه حل سیاسی جهت صلح و ثبات دائمی در این کشور ضرورت دارد و اختلافات میان ترکیه و سوریه بدون همکاری یکدیگر قابل حل و فصل نیست.

 

وزیر خارجه ترکیه در اشاره به مخالفت معارضان سوری با ارتباط میان آنکارا و دمشق نیز گفت: «ما ضامن مخالفان هستیم و اقدامی در جهت عکس منافع معارضان انجام نخواهیم داد. ما به گفت‌و‌گوهایمان در جهت ایجاد یک فضای مناسب برای ترسیم نقشه راه که همه طرف‌ها به تفاهم برسند، ادامه می‌دهیم».

 

شب گذشته، وزارت دفاع ترکیه در بیانیه‌ای تاکید کرد که وزرای دفاع روسیه، ترکیه و سوریه و رؤسای سرویس‌های اطلاعاتی سوریه و ترکیه در مسکو در فضایی سازنده دیدار کردند.

 

خلوصی اکار، وزیر دفاع ترکیه و هاکان فیدان، رئیس سرویس اطلاعاتی ترکیه با سرگی شویگو، وزیر دفاع روسیه و علی محمود عباس، وزیر دفاع سوریه و رؤسای سرویس‌های اطلاعاتی روسیه و سوریه در مسکو دیدار کردند.

 

در این بیانیه آمده است که بحران سوریه و مشکل پناهندگان و تلاش‌های مشترک در مبارزه با همه تشکیلات تروریستی در سوریه در این نشست ها بررسی شد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار