فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

وعده اردوغان به ترامپ

دونالد ترامپ، رئیس‌‌جمهور آمریکا با تاکید بر اینکه ترکیه می‌تواند آنچه از داعش در سوریه باقی مانده را نابود کند، از قول «رجب طیب اردوغان» به او در این باره خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۰۳ دی ۱۳۹۷ - 2018 December 24
کد خبر: ۱۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور آمریکا در توئیتی تازه ضمن تاکید دوباره بر خروج نظامیان این کشور از سوریه، از قول «رجب طیب اردوغان» به او برای از بین بردن آنچه که از تروریست‌های داعش باقی مانده، خبر داد.


«دونالد ترامپ» در توئیتر خود نوشت: «رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه قویا به من اطلاع داده است که او هرآنچه از داعش در سوریه باقی مانده را ریشه‌کن خواهد کرد.»


رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «او (اردوغان) مردی است که می‌تواند این کار را بکند. مضاف بر آن اینکه، ترکیه دقیقا "در مجاورت" (سوریه) است. سربازان ما به خانه برمی‌گردند.»


اظهارنظر تازه ترامپ درباره خروج نظامیان آمریکایی از سوریه در حالی مطرح شده که بامداد امروز دوشنبه در خبرها آمده بود که «جیمز متیس» وزیر دفاع مستعفی او در آخرین روزهای قبل از ترک منصب خود فرمان ترامپ برای خروج نظامیان از سوریه را امضا کرد.


یک مقام ارشد پنتاگون به «سی‌ان‌ان» گفت که دستور رسمی برای خروج نظامیان آمریکایی از سوریه توسط وزیر دفاع امضا شده است. به دلیل اختلافاتی که منجر به خروج متیس از کابینه ترامپ شده، برخی تحلیلگران معتقد بودند که وی تا قبل از کناره گیری این دستور اجرایی را امضا نخواهد کرد.


بعد از اعلام تصمیم ترامپ برای خروج نظامیان آمریکایی از سوریه، وزیر دفاع این کشور و همچنین نماینده ویژه رئیس‌جمهور در ائتلاف به رهبری واشنگتن برای آنچه «مقابله با داعش» خوانده شده، در اعتراض به این موضوع و برخی دیگر از مسائل از سمت خود استعفا دادند.


علاوه بر فشارها در درون دولت آمریکا بر ترامپ برای تغییر نظر در زمینه خروج نظامیان از سوریه، اعضای ارشد کنگره آمریکا شامل هم حزبی‌ها او هم از این تصمیم انتقاد کرده‌اند و تنها تعداد معدودی از قانونگذاران جمهوری‌خواه مجلس سنا از قبیل «رند پال» و «مایک لی» حامی این تصمیم بوده‌اند.


پیش از این برخی رسانه‌های آمریکایی خبر دادند که تصمیم ترامپ برای خروج نظامیان از سوریه بعد از تماس تلفنی او با همتای ترکیه‌ای و به صورت ناگهانی اتخاذ شده است اما رئیس‌جمهور آمریکا بارها گفته است که ماموریت واشنگتن مقابله با داعش بوده و اکنون زمان بازگشت نظامیان آمریکایی به خانه است.




ارسال نظر
آخرین اخبار