پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

دهقانی فیروزآبادی: حل مسائل کشور امروز مصداق میهن‌پرستی است

معاون علمی رئیس‌جمهور خطاب به دانشجویان گفت: میهن‌پرست باشید و مصداق میهن‌پرستی امروز، حل مسائل کشور و اولین مسئله هم خودِ شما هستید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۱۶۶۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علم و فناوری ریاست‌جمهوری در یازدهمین سالگرد شهادت شهید احمدی روشن، گفت:  این ویژگی همه شهداست؛ انسان‌هایی مخلص، بی‌ادعا و بی سر و صدا که در موقع مناسب، وظیفه‌شان را تشخیص و آن را برای خدا انجام می‌دهند و کار مخلصانه برای خدا هم پاداشی جز شهادت ندارد.

وی افزود:اگر از من بپرسند که بزرگترین مسئله کشور چیست، می‌گویم بزرگترین مسئله‌ کشور شماهایی هستید که در این جا نشسته‌اید. امروز ما باید میهن‌پرست باشیم. میهن‌دوستی کافی نیست. میهن‌پرستی یعنی من با سختی‌ها کنار نمی‌کشم.

فیروزآبادی خاطرنشان کرد:کسی می‌تواند به مقام شهادت برسد که پای این کشور با تمام سختی‌ها و مصیبت‌هایش بایستد. به همین خاطر می‌خواهم از تمام شما دانشجویان این دانشگاه و سایر دانشگاه‌ها دعوت کنم که میهن‌پرست باشید و مصداق میهن‌پرستی امروز، حل مسائل کشور و اولین مسئله هم خودِ شما هستید. 

معاون علمی رئیس‌جمهور ادامه داد: نباید منتظر باشید که به شما بیایند فرصت دهند و در نهایت هم از شما تقدیر شود. باید مثل مصطفی شهید وارد میدان حل مسائل کشور شویم و بالاترین خطرها که خطر جانی است را به جان بخریم. 

دهقانی فیروزآبادی در پایان خاطرنشان کرد: بزرگترین مسئله‌ای که می‌توانید حل کنید این است که خودتان را برای کشور آماده کنید. ۲۰ سال شما و ما را به عنوان نخبه  تحویل گرفتند، امروز وقت آن است که رویکردمان را از طلبکاری به بدهکاری تغییر دهیم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار