رئیس آرامکو: در بحران جنگ علیه ایران، ذخایر نفتی پایین‌تر از سطح مورد نیاز قرار دارند افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سوخت ابلاغ شد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد

مهار پول های سرگردان با تشویق به تولید و تاسیس شرکت های سهامی عام

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با اشاره به اینکه در حال حاضر حجم بسیار زیادی از پول در ایران سرگردان است گفت: پول های سرگردان فقط از راه تشویق به تولید مهار خواهند شد که این مهم از طریق ایجاد شرکت های سهامی عام محقق می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۲۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 17
کد خبر: ۱۶۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، اسداله عسگراولادی با بیان اینکه پولِ در جریان برای هر اقتصادی ضروری است اظهار داشت: پول های در جریان باید در مسیر خود قرار گیرند اما زمانی پول سرگردان است که دولتها نمی دانند با آن باید چه کنند.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حجم بسیار زیادی از پول در ایران سرگردان است افزود: ما باید سعی کنیم پول در جامعه وجود داشته باشد اما در مسیر تولید، توزیع و سرمایه گذاری های مفید و با بازده کافی هزینه شود.

 

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: وقتی نقدینگی ها و پول در جریان از مسیر صحیح به دست نیامده و نمی دانیم با آن چه کنیم در نتیجه مسیر انحرافی را طی خواهد کرد و مقصر این مسائل هم بانک مرکزی و دولت اند.

 

تحلیلگر مسائل اقتصادی تأکید کرد: اگر پول سرگردان به سمت تولید شود کنیم به تدریج از حجم آن کاسته خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه بورس باید پول سرگردان را به سمت تولید حرکت دهد افزود: در این صورت به تدریج پول سرگردان مهار خواهد شد، البته بورس راه کم کردن پول سرگردان نیست چراکه به صورت ملوک الطوایفی اداره می شود و صرفا به دنبال کسب سود و بدون تاثیرگذاری بالایی است.

 

عسگراولادی در ادامه، هدایت پول در مسیر تولید برای مصرف و صادرات را راهکار مهار پول های سرگردان در کشور دانست و گفت: بانکها، بورس و سهام کارخانه ها پول در جریان را افزایش داده اند.

 

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین ادامه داد: دولت در حال حاضر فشل است چراکه مسیر مدیریت سرمایه و بورس و سرمایه سرگردان کاملا غلطی را پیش گرفته است. پول های سرگردان فقط از راه تشویق به تولید مهار خواهند شد که این مهم از طریق ایجاد شرکت های سهامی عام محقق می شود.

 

تحلیلگر مسائل اقتصادی عنوان کرد: در حال حاضر هفت هزار شرکت در ایران داریم که اکثر آن ها خانوادگی اداره می شوند و کسی را راه نمی دهند درصورتیکه مدیریت اقتصاد باید به گونه ای باشد که شرکت های عام در مسیر تولید حرکت کنند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده