عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

رسانه صهیونیست: ایران به اسرائیل هشدار داد

رسانه صهیونیست: ایران به اسرائیل هشدار داد یک روزنامه چاپ تل‌آویو، هدف قرار گرفتن ماکت یک پایگاه نیروی دریایی رژیم صهیونیستی در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ را هشدار آشکار جمهوری اسلامی ایران به این رژیم ارزیابی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۱۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 01
کد خبر: ۱۶۶۳۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» درباره رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه جاسک و شرق تنگه هرمز نوشت: ارتش ایران در یک هشدار آشکار به (رژیم) اسرائیل، یک پهپاد مملو از مواد منفجره را از یک کشتی آبی-خاکی به سمت ماکت یک پایگاه نیروی دریایی اسرائیل در جریان رزمایش روز شنبه پرتاب کرد.

این رسانه صهیونیستی، ماکت هدف قرار گرفته شده در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ را بسیار شبیه ماکت پایگاه نیروی دریایی رژیم صهیونیستی در بندر ایلات این رژیم در ساحل دریای سرخ ارزیابی کرد.

روزناه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» نوشت: ماکت یک «ناوچه کلاس ۶ ساعر» نیروی دریایی (رژیم) اسرائیل نیز در نزدیکی ماکت پایگاه نیروی دریایی ایلات در تصاویر رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ دیده می شود.

این رسانه صهیونیست هدف قرار گرفتن ماکت تاسیسات نظامی رژیم صهیونیستی در رزمایش های گذشته ایران را یادآور شد و نوشت: دسامبر گذشته نیز، ماکت مجتمع هسته ای «دیمونا» هدف قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش از هشتم دی ماه با رمز یا زهرا سلام‌الله علیها در منطقه جاسک و شرق تنگه هرمز تا مدار ۱۰ درجه شمالی در شمال اقیانوس هند آغاز شد.

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری این رزمایش عنوان کرد: این رزمایش که در تقویم سالیانه ارتقای توان رزمی به عنوان بخشی از آموزش‌های عملی دیده شده با شرکت بخشی از یگان‌های پیاده، زرهی، مکانیزه نیروی زمینی، سامانه‌های پدافندی نیروی پدافند هوایی، شناورهای زیرسطحی، سطحی، پروازی و تکاوران نیروی دریایی ارتش با پشتیبانی جنگنده بمب افکن‌های راهبردی نیروی هوایی ارتش با شعار محوری «خودباوری، اقتدار، امنیت پایدار» اجرا خواهد شد.

دریادار سیاری ارتقاء سطح مهارت برای طرح‌ریزی، اجراء، هدایت و ارزیابی عملیات مشترک و هم‌افزایی قدرت دفاعی نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در صحنه عملیات مشترک را از اهداف این رزمایش برشمرد و گفت: در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ تلاش خواهد شد ضمن کسب اشراف اطلاعاتی، مهارت فرماندهان و کارکنان نیروهای تابعه ارتش جمهوری اسلامی ایران در بکارگیری یگان‌های رزمی نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص)، پهپادها، سامانه های جنگ الکترونیک و سایبری برای هم‌ افزایی و بالابردن آمادگی رزمی و توان بازدارندگی در صحنه عملیات را ارتقاء دهیم.

وی ارتقاء مهارت اجرای عملیات در محیط‌ های خاص شامل محیط‌های آلوده به عوامل شیمیایی، میکروبی و هسته‌ای، جنگ الکترونیک و شرایط نامساعد جوی را از دیگر اهداف رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ دانست./ایرنا

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱
0
0
امسال‌سالی‌است‌که‌اسراعیل‌به‌وسیله‌ایران‌وروسیه‌نابودخواهدشد
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار