عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

مقابله با تهدید ایران یکی از سرفصل های برنامه آینده نتانیاهو

مقابله با تهدید ایران یکی از سرفصل های برنامه آینده نتانیاهو بنیامین نتانیاهو رئیس حزب لیکود رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه بعد از گرفتن حکم ماموریت تشکیل کابینه این رژیم، مقابله با تهدید ایران را از سرفصل های دستور کار خود عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی صهیونیستی «آی۲۴نیوز»، بنیامین نتانیاهو در سخنانی بعد از دریافت حکم ماموریت تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی از اسحاق هرتزوگ رئیس این رژیم، کاهش هزینه های زندگی، امضای موافقتنامه های سازش بیشتر با حکام عربی و مقابله با تهدید ایران را سرفصل های برنامه های آینده خود عنوان کرد.

او برای سرپوش گذاشتن بر اختلاف ها و شکاف های سیاسی گسترده در درون این رژیم و یکپارچه جلوه دادن مواضع سران صهیونیست گفت: "توافقی گسترده در اسرائیل برای مقابله با برنامه هسته ای ایران وجود دارد."

هرتزوگ امروز یکشنبه (۲۲ آبان) در محل اقامت خود با بنیامین نتانیاهو رهبر حزب لیکود در کنست این رژیم دیدار و وی را رسما مامور تشکیل کابینه جدید کرد.

رئیس رژیم صهیونیستی در مراسم اعطای حکم ماموریت تشکیل کابینه به نتانیاهو، با اشاره به باز بودن پرونده فساد وی در دادگاه، گفت: معرفی نتانیاهو برای تشکیل کابینه برای من کار آسانی نبود.

هرتزوگ روز جمعه بعد از دیدار با همه گروه های سیاسی در کنست این رژیم اعلام کرد: بعد از پایان مشورت‌ها، ۶۴ عضو کنست بنیامین نتانیاهو رئیس حزب لیکود را برای تشکیل دولت پیشنهاد کردند.

وی یائیر لاپید نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی را مورد حمایت ۲۸ عضو کنست اعلام کرد و افزود: همین تعداد از اعضای کنست هیچ کس را برای تصدی پست نخست وزیری معرفی نکردند.

بر اساس قوانین رژیم صهیونیستی، نتانیاهو ۲۸ روز فرصت دارد تا کابینه جدید را تشکیل دهد و در صورت لزوم، امکان تمدید آن تا ۱۴ روز خواهد بود.

براساس گزارش ها، نتانیاهو از معرفی اعضای کابینه طی هفته آینده خبر داده است.

کابینه جدید رژیم صهیونیستی به رهبری حزب لیکود شامل احزاب راست‌گرا از جمله اتحاد اوتسما یهودیت-صهیونیسم مذهبی و احزاب حریدی شاس و اتحاد یهودیت توراتی است.

به گزارش ایرنا، از زمان افشای فساد نتانیاهو و تشکیل دادگاه وی در چهار سال گذشته، بی ثباتی سیاسی رژیم صهیونیستی را فرا گرفته و در این مدت ۵ انتخابات برگزار شده است.

فساد اقتصادی نتانیاهو در کنار حضور صهیونیست های افراطی مثل بن گویر در ائتلاف پیروز انتخابات، از جمله چالش های داخلی رژیم صهیونیستی برای تشکیل کابینه جدید هستند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار