کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

یمن: هر لحظه برای آغاز جنگ منتظر و آماده هستیم

مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن بعد از ظهر امروز یکشنبه تأکید کرد که بر اساس مسئولیت ملی، همه مردم این کشور باید برای مقابله با ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی در همه استان‌های این کشور، متحد باشند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۱۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 01
کد خبر: ۱۶۶۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر المشاط با بیان اینکه پیشتیبانی از جبهه‌های نبرد، همچنان اولویت یمن است، گفت: در آتش‌بس سست و ناپایداری قرار داریم. لذا در هر لحظه منتظر آغاز جنگ هستیم و برای آن آماده‌ایم.

شبکه خبری المسیره به نقل از این مسئول یمنی گزارش داد، همه مسئولان باید در راستای ثبات داخلی و تقویت انسجام و همبستگی تلاش کنند؛ زیرا هر چند «دشمن جنگ نظامی را متوقف کرده، ولی به یک جنگ دیگر روی آورده است.

وی با بیان اینکه یمن به مزدوران اجازه نخواهد داد متجاوزان، این کشور را اشغال کنند، تصریح کرد: همه محاسبات دشمن برای کشاندن جنگ به استانهای مرکزی که دارای جمعیت بالا هستند، شکست خورده است.

المشاط با اشاره به اینکه کشورهای بدون تاریخ و پیشینه، به یمن حمله کرده‌اند، خاطر نشان کرد: ثمره صبر و جانفشانی، تحقق اهداف بزرگ و تضمین آینده و حصول استقلال است.

در همین ارتباط، عبدالکریم الحوثی وزیر کشور دولت نجات ملی یمن امروز یکشنبه تأکید کرد که این کشور در حال جنگ امنیتی با آمریکاست.

الحوثی گفت: دشمن آمریکایی همه چیز را در داخل کشور تحت نظر دارد تا از آن سوء استفاده کند و هرج‌ومرج گسترده‌ای به وجود آورد.

وی با بیان اینکه آمریکا تمایل زیادی دارد که در وضعیت «نه جنگ، نه صلح» بتواند بر جبهه داخلی یمن تأثیر بگذارد، تصریح کرد، در آینده نزدیک، سرویس‌های امنیتی هسته‌های زیادی را معرفی خواهند کرد که با آمریکایی‌ها و ائتلاف سعودی در ارتباط هستند تا جبهه داخلی یمن را تضعیف کنند.

این مقام یمنی خاطر نشان کرد، سرویس‌های امنیتی یمن، در نهایت بیداری به سر می‌برند و جامعه یمن نیز نقش کمکی را در خنثی‌سازی توطئه‌های شیطانی ایفا می‌کند که قصد دارد صلح و آرامش را در این کشور از بین ببرد./فارس

ارسال نظر