هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

گوترش: دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران دشوار شده است

گوترش: دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران دشوار شده است در نخستین روز از مباحث عمومی ۷ روزه هفتاد و هفتمین اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل، آنتونیو گوترش دبیرکل پرتغالی سازمان ملل سخنرانی کرد و دستیابی به توافق هسته ای با ایران را دشوار توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر  دبیرکل سازمان ملل در ابتدای سخنرانی خود گفت: جهان ما دچار دردسر بزرگی شده و شکاف ها عمیق تر می شوند. نابرابری ها بیشتر و چالش ها گسترده تر می شوند.

وی با نمایش تصویر کشتی بریو کامندر (Brave Commander) که با پرچم سازمان ملل غله اوکراین را به کشورهای آفریقایی ارسال کرده، ابراز امیدواری کرد که سایر مشکلات جهان نیز مانند همکاری سه جانبه اوکراین، روسیه و ترکیه که به ارسال غلات و کود به دیگر کشورها منجر شده با اتحاد کشورها حل شوند.

وی در ادامه این سخنرانی دستیابی به توافق هسته ای با ایران را "کماکان دشوار" خواند و گفت: کنفرانس بازبینی پیمان عدم اشاعه هسته ای نتوانست به اجماع دست یابد.

به گفته گوترش، باید تمامی موانع باقیمانده بر سر راه صادرات کود روسیه و مواد تشکیل دهنده آنها از جمله آمونیاک برداشته شود.
دبیرکل سازمان ملل با انتقاد از بی ارادگی جامعه جهانی در مقابله با چالش های عصر فعلی مانند جنگ در اوکراین، افزایش مناقشات در دیگر نقاط جهان، وضعیت اضطراری آب و هوایی و اوضاع مالی وخیم کشورهای در حال توسعه گفت: این بحران ها آینده بشریت و سرنوشت سیاره ما را تهدید می کند.
گوترش گفت: رسانه های اجتماعی که مبنای آنها کسب درآمد از خشم و عصیان است خسارات بی سابقه ای به جوامع زده و نشر اکاذیب و کینه توزی به خصوص علیه زنان و گروه های آسیب پذیر رو به گسترش است.
وی با برشمردن برخی از کشورهای بحران زده از حفظ آتش بس در یمن و تقویت روند صلح در کامبوج ابراز خشنودی کرد.
گوترش گفت که کشورهای عضو گروه ۲۰ حدود ۸۰ درصد آلاینده ها را تولید کرده و کشورهای فقیر و آسیب پذیر که سهم اندکی در این میان دارند بیشترین آسیب را متحمل می شوند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار