زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

گوترش: دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران دشوار شده است

در نخستین روز از مباحث عمومی ۷ روزه هفتاد و هفتمین اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل، آنتونیو گوترش دبیرکل پرتغالی سازمان ملل سخنرانی کرد و دستیابی به توافق هسته ای با ایران را دشوار توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر  دبیرکل سازمان ملل در ابتدای سخنرانی خود گفت: جهان ما دچار دردسر بزرگی شده و شکاف ها عمیق تر می شوند. نابرابری ها بیشتر و چالش ها گسترده تر می شوند.

وی با نمایش تصویر کشتی بریو کامندر (Brave Commander) که با پرچم سازمان ملل غله اوکراین را به کشورهای آفریقایی ارسال کرده، ابراز امیدواری کرد که سایر مشکلات جهان نیز مانند همکاری سه جانبه اوکراین، روسیه و ترکیه که به ارسال غلات و کود به دیگر کشورها منجر شده با اتحاد کشورها حل شوند.

وی در ادامه این سخنرانی دستیابی به توافق هسته ای با ایران را "کماکان دشوار" خواند و گفت: کنفرانس بازبینی پیمان عدم اشاعه هسته ای نتوانست به اجماع دست یابد.

به گفته گوترش، باید تمامی موانع باقیمانده بر سر راه صادرات کود روسیه و مواد تشکیل دهنده آنها از جمله آمونیاک برداشته شود.
دبیرکل سازمان ملل با انتقاد از بی ارادگی جامعه جهانی در مقابله با چالش های عصر فعلی مانند جنگ در اوکراین، افزایش مناقشات در دیگر نقاط جهان، وضعیت اضطراری آب و هوایی و اوضاع مالی وخیم کشورهای در حال توسعه گفت: این بحران ها آینده بشریت و سرنوشت سیاره ما را تهدید می کند.
گوترش گفت: رسانه های اجتماعی که مبنای آنها کسب درآمد از خشم و عصیان است خسارات بی سابقه ای به جوامع زده و نشر اکاذیب و کینه توزی به خصوص علیه زنان و گروه های آسیب پذیر رو به گسترش است.
وی با برشمردن برخی از کشورهای بحران زده از حفظ آتش بس در یمن و تقویت روند صلح در کامبوج ابراز خشنودی کرد.
گوترش گفت که کشورهای عضو گروه ۲۰ حدود ۸۰ درصد آلاینده ها را تولید کرده و کشورهای فقیر و آسیب پذیر که سهم اندکی در این میان دارند بیشترین آسیب را متحمل می شوند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر