گوترش: دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران دشوار شده است-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

گوترش: دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران دشوار شده است

در نخستین روز از مباحث عمومی ۷ روزه هفتاد و هفتمین اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل، آنتونیو گوترش دبیرکل پرتغالی سازمان ملل سخنرانی کرد و دستیابی به توافق هسته ای با ایران را دشوار توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر  دبیرکل سازمان ملل در ابتدای سخنرانی خود گفت: جهان ما دچار دردسر بزرگی شده و شکاف ها عمیق تر می شوند. نابرابری ها بیشتر و چالش ها گسترده تر می شوند.

وی با نمایش تصویر کشتی بریو کامندر (Brave Commander) که با پرچم سازمان ملل غله اوکراین را به کشورهای آفریقایی ارسال کرده، ابراز امیدواری کرد که سایر مشکلات جهان نیز مانند همکاری سه جانبه اوکراین، روسیه و ترکیه که به ارسال غلات و کود به دیگر کشورها منجر شده با اتحاد کشورها حل شوند.

وی در ادامه این سخنرانی دستیابی به توافق هسته ای با ایران را "کماکان دشوار" خواند و گفت: کنفرانس بازبینی پیمان عدم اشاعه هسته ای نتوانست به اجماع دست یابد.

به گفته گوترش، باید تمامی موانع باقیمانده بر سر راه صادرات کود روسیه و مواد تشکیل دهنده آنها از جمله آمونیاک برداشته شود.
دبیرکل سازمان ملل با انتقاد از بی ارادگی جامعه جهانی در مقابله با چالش های عصر فعلی مانند جنگ در اوکراین، افزایش مناقشات در دیگر نقاط جهان، وضعیت اضطراری آب و هوایی و اوضاع مالی وخیم کشورهای در حال توسعه گفت: این بحران ها آینده بشریت و سرنوشت سیاره ما را تهدید می کند.
گوترش گفت: رسانه های اجتماعی که مبنای آنها کسب درآمد از خشم و عصیان است خسارات بی سابقه ای به جوامع زده و نشر اکاذیب و کینه توزی به خصوص علیه زنان و گروه های آسیب پذیر رو به گسترش است.
وی با برشمردن برخی از کشورهای بحران زده از حفظ آتش بس در یمن و تقویت روند صلح در کامبوج ابراز خشنودی کرد.
گوترش گفت که کشورهای عضو گروه ۲۰ حدود ۸۰ درصد آلاینده ها را تولید کرده و کشورهای فقیر و آسیب پذیر که سهم اندکی در این میان دارند بیشترین آسیب را متحمل می شوند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر