قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

آیت الله رئیسی: استانداران مرزبانان معیشت، سلامت و کسب و کار مردم هستند

آیت الله رئیسی: استانداران مرزبانان معیشت، سلامت و کسب و کار مردم هستند آیت الله رئیسی در نشست مشترک هیئت دولت و استانداران گفت: استانداران مرزبانان معیشت، سلامت، و کسب و کار مردم هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۱۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 01
کد خبر: ۱۶۶۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز یکشنبه در نشست مشترک اعضای هیئت دولت و استانداران، همه مسئولان و کارگزاران دولت را به مشورت گرفتن از صاحبنظران و پیشکسوتان و تشکیل حلقه‌های نخبگانی فراخواند و تأکید کرد: در کنار تعقل و تدبر برای پیشبرد امور، از بهره گرفتن از نظرات کارشناسان حتی کسانی که ممکن است با این دولت زاویه داشته باشند، غافل نشوید.

رئیس‌جمهور با اشاره به جنگ ترکیبی اخیر دشمن علیه نظام جمهوری اسلامی خطاب به کارگزاران دولت تأکید کرد: با پیگیری دقیق و کامل امور مربوط به حوزه کاری خود، پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهند تا بتوانند پیشگیری‌ و برخورد مناسب، به موقع و زمان‌شناسانه داشته باشند.

رئیسی با تأکید بر لزوم برخورداری از سلامت نفس و عمل برای مسئولان و مدیران دولت، کارگزاران دولتی و به‌ویژه استانداران را مرزبانان معیشت، سلامت، کسب و کار و زندگی مردم دانست و خاطر نشان کرد: مسئولان برای انجام این مرزبانی باید آن دسته از مدیران و افرادی که دغدغه مردم را نداشته و روحیه تحولی ندارند از مسیر تسریع و تسهیل خدمت‌رسانی به مردم کنار بگذارند تا راه برای کار و تلاش نیروهای انقلابی و تحول‌خواه باز شود.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش با توصیه به استانداران برای میدان دادن واقعی به بخش خصوصی و تعاونی در راستای افزایش سرمایه‌گذاری به عنوان پیشران رشد اقتصادی، اظهار کرد: یکی دیگر از مسائل مهم در زمینه ارتقای بهره‌وری در استان‌ها موضوع تفویض اختیارات به استانداران است که باید چارچوب آن و مصادیق اختیاراتی که می‌شود به استانداران واگذار کرد، هر چه سریع‌تر مشخص و نهایی شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به برخی مسائل مطرح شده از سوی استانداران در این جلسه از جمله تمرکززدایی، تسهیلات‌دهی بانک‌ها، تخصیص درآمدهای ستاد مبارزه با موادمخدر به استان‌هایی که در خط مقدم مبارزه با قاچاق موادمخدر هستند، تشکیل بازارچه‌ها و ساماندهی مبادلات مرزی، حاشیه‌نشینی و مصادیق مشابه، تصریح کرد: این‌ها مسائلی هستند که باید در نظام مسائل تعامل استانداران و وزرا تعریف شده و برای حل و فصل آن‌ها گام برداشته شود.

 رئیسی همچنین با تأکید بر ضرورت تلاش استانداران برای اجرای مصوبات استانی و همچنین همکاری و تعامل نزدیک وزرا و استانداران در اداره امور و رفع مشکلات، خاطرنشان کرد: وزرا و استانداران برای انجام وظایف از جمله انتخاب مسئولان و مدیران می‌توانند از همه معتمدین مشورت بگیرند، اما در نهایت مسئولیت شرعی و قانونی انتخاب و انتصاب مسئولان اجرایی بر عهده خودِ آن‌هاست.

رئیس‌جمهور، تفویض اختیار در زمینه مولدسازی دارایی‌های دستگاه‌ها را امتیازی مهم برای دولت دانست و از مسئولان دستگاه‌های اجرایی و به‌ویژه وزرا و استانداران خواست با حُسن استفاده از این تفویض اختیار، منابع مالی لازم برای پیشبرد امور ضروری مثل تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام را تأمین کنند.

رئیسی همچنین با اشاره به نتایج مطلوب به دست آمده از اجرای آزمایشی طرح توزیع هوشمند آرد در برخی استان‌ها، خاطرنشان کرد: مسئولان مربوطه با تحلیل دقیق داده‌های اجرای آزمایشی این طرح، مقدمات اجرای کامل آن در سطح کشور را فراهم کنند.

رئیس‌جمهور چهار محور تأمین مواد خوراکی، تأمین سلامت، ساماندهی بازار خودرو و مسکن را از مسائل اساسی مورد توجه دولت عنوان کرد و افزود: دولت سیزدهم تلاش می‌کند با تأمین نیاز مردم در این چهار عرصه، حال آن‌ها را بهتر کند.

رئیسی با اشاره به شعار «ایران قوی و دولت مردمی» دولت، تکریم مردم را از وظایف اصلی دولت سیزدهم دانست و خطاب به دولتمردان و استانداران تأکید کرد: به‌طور مستمر از ادارات زیرمجموعه خود بازدید کنید تا ببینید کار مردم به چه نحو انجام و با آن‌ها چطور برخورد می‌شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار