عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

خزعلی: ضدانقلاب با شعار آزادی، دیکتاتوری مطلق به خرج داد

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: ضد انقلاب و معاندین با شعار مخالفت با دیکتاتوری، دیکتاتوری مطلق به خرج دادند و تلاش کردند با تهدید، ارعاب و تحت فشار قرار دادن، به اهداف‌شان برسند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در مورد دیکتاتوری ضد انقلاب در اغتشاشات اخیر گفت: ضد انقلاب و معاندین با شعار مخالفت با دیکتاتوری، دیکتاتوری مطلق به خرج دادند و تلاش کردند با تهدید، ارعاب و تحت فشار قرار دادن، به اهداف‌شان برسند.

 

وی افزود: این مسئله را اربابان‌شان در سطح جهانی و اذناب‌شان در سطح ملی و منطقه‌ای سعی کردند پیش ببرند لذا شاهد هستیم که آمریکا با قلدری، عضویت ایران در کمیسیون حقوق بشر و کمیسیون حقوق زن لغو می‌کند و این ها همه با تحت فشار قرار دادن جامعه جهانی و یک دیکتاتوری مطلق و زورگویی انجام می‌شود.

 

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: مردم ما باید توجه کنند که کسانی که حرف از آزادی و چند صدایی می‌زنند، اگر قدرت دست‌شان بیافتد، اجازه نمی‌دهند که جز یک صدا شنیده شود.

 

خزعلی ادامه داد: در سازمان ملل اگر کسی دنبال حقوق زنان است یا می‌خواهد بگوید حقوق زن در کشوری تضییع شده، باید حقوق زن را با حضور نماینده آن کشور احیا کند و اگر می‌خواهد اعتراض کند با حضور او در سازمان ملل این کار را انجام بدهد نه اینکه این کشور را حذف کند.

 

وی تصریح کرد: آمریکا این دیکتاتوری را گاهی اوقات از طریق حذف معنوی و لغو عضویت و گاهی اوقات هم از طریق حذف فیزیکی انجام می‌دهد، همان‌طور که دیدیم دانشمندان ما را حذف فیزیکی می‌کنند زیرا در راستای اهداف آن‌ها کار نمی‌کنند و به اهداف آن‌ها صدمه می‌زنند.

 

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در پایان اظهار کرد: آن‌ها می‌خواهند یک هدف و یک صدا و یک حاکمیت در کل جهان برقرار باشد ولی نمی‌توانند زیر ملت‌ها بیدار شده‌اند و ان‌شاءالله در مقابل این حرکت‌ها می‌ایستند./ فارس

 

ارسال نظر