ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

صندوق بین‌المللی پول: سال ۲۰۲۳، سخت‌تر از سال گذشته خواهد بود

رئیس صندوق بین المللی پول اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۳ را تیره‌تر و سخت‌تر از سال گذشته میلادی توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، کریستالینا جورجیوا، مدیر عامل صندوق بین‌المللی پول (IMF) در مصاحبه‌ای که روز یکشنبه پخش شد به سی‌بی‌اس نیوز گفت که سال ۲۰۲۳ سخت‌تر از سالی است که پشت سر گذاشتیم.

 

جورجیوا در توضیح این سختی گفت: «سه اقتصاد بزرگ، آمریکا، اتحادیه اروپا، [و]چین، همه به طور همزمان در حال افول هستند. اگرچه آمریکا ممکن است با بازار کار انعطاف پذیر خود از سقوط به رکود حفظ کند، یک موهبت خواهد بود، زیرا اگر بازار کار بسیار قوی باشد، نرخ‌های بهره کنترل خواهند شد.»

 

جورجیوا خاطرنشان کرد که تقریباً نیمی از اتحادیه اروپا به احتمال زیاد در رکود اقتصادی قرار خواهند گرفت، زیرا قاره کهن به شدت از جنگ در اوکراین ضربه خورده است. وی ادامه داد: زمستان سختی خواهد بود، شاید زمستان بعدی حتی سخت‌تر باشد، اما آزادی از وابستگی به روسیه در راه است.

 

او همچنین اظهار داشت که رشد چین در سال ۲۰۲۳ بیشتر کاهش خواهد یافت که به روند‌های منفی در سطح جهانی تبدیل خواهد شد. وی گفت: برای اولین بار در ۴۰ سال گذشته، رشد چین در سال ۲۰۲۲ احتمالاً در حد رشد جهانی یا کمتر از آن خواهد بود.

 

تحلیلگران اعلام کردند اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۲، بدترین میزان رشد اقتصادی را در ۲۱ سال گذشته ثبت کرد که به علت عوامل متعدد بود که در صدر آنها، جنگ روسیه در اوکراین است که منجر به جهش بی سابقه قیمت غذا و انرژی شد. میزان تورم در جهان به بالاترین میزان در ۴۰ سال گذشته رسید که باعث شد بانک‌های مرکزی کشور‌های بزرگ، نرخ بهره بانکی را چند بار افزایش دهند. این شرایط باعث سقوط ارزش ارز‌های متعدد در برابر دلار آمریکا شد که این شرایط در دو دهه گذشته بی سابقه بود.

 

سازمان‌های بین المللی مالی، دیدگاه بدبینانه خودشان را درباره شرایط اقتصاد جهانی در سال آینده پنهان نمی‌کنند. صندوق بین المللی پول پیش بینی کرد اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۳ شرایط تیره‌تری پیدا کند و بسیاری از اقتصاد‌های جهان با خطر رکود مواجه شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار